Dragi honorarci,

 

Čime god se bavili, sa kim god radili, uvek je potrebno izdvojiti se u moru istih i prodati svoje znanje i veštine svom budućem poslodavcu. Nevezano za to da li ste samo honorarac ili su vam honorarni poslovi dodatni izvor prihoda, predstavljanje ne možete izbeći.

Naš tim je nedavno ostvario saradnju sa Upskill platformom, koja nudi kurseve iz različitih oblasti. U ime ovog novog početka, želimo da nagradimo sve vas, koji ste deo naše zajednice, sa 50% popusta na njihov online kurs „Kako se piše efektan CV“! Popust važi do kraja novembra i ostvaruje se ukucavanjem kupona: HONORARAC na checkout – u. Za više informacija, pratite link.

Cena kursa: 2990, 00

Cena kursa za honorarce: 1495,00

Cilj ovog kursa je da napišete CV kojim ste zadovoljni. Od njega vas dele video lekcije i rečnik izraza i akcionih glagola, čijom kombinacijom ćete najbolje predstaviti svoje radne sposobnosti. Akcioni glagoli opisuju umnu ili fizičku radnju (posao) i obično su napisani u prošlom vremenu. Oni privlače pažnju i omogućavaju vam da se izrazite koncizno i efektno. „Oni su najbolji način da budete sigurni da će vaš CV da bude primećen od strane HR menadžera“, navode iz Upskill – a.

U sklopu kursa  „Kako se piše efektan CV“ se dobija „Radna sveska i CV rečnik“, koji će vam pomoći na vašem putu do savršenog CV – a. Takođe, tokom trajanja kursa i pisanja CV – a, vaš predavač će pregledati vaš CV i davati vam komentare.

 

Klikni na link – SAZNAJ VIŠE!

 

Još jedna od super stvari koje nam je ekipa Upskill-a pripremila je i ova tabela akcionih glagola. Uz pomoć ovih glagola ćete najbolje opisati vašu ličnost i sklop profesionalnih veština koje posedujete, te je stoga dobro imati je uvek pri ruci.

 

null

null