Ukoliko želite da vam profil bude vidljiv u pretrazi na portalu, neophodno je da postavite oglas. Glavni preduslov za to je, naravno, da budete već registrovani. Ukoliko se još uvek niste registrovali, to možete učiniti klikom ovde. Tutorijal za registraciju možete pronaći ovde.

Ukoliko ste već registrovani i želite da postavite oglas, prvi korak je da se prijavite na portal. Ukoliko ste već prijavljeni, preskočite prvi korak i kliknite na dugme „Postavi oglas“ u gornjem desnom uglu. 

Ukoliko želite da se prijavite na portal, kliknite na dugme „Prijavi se“ u gornjem desnom uglu. 

Sledeći korak je da unesete svoju email adresu i lozinku. Ukoliko ste zaboravili lozinku možete kliknuti na dugme „Zaboravio sam lozinku“, i pratiti uputstvo kako resetovati lozinku. 

Nakon prijavljivanja na portal, otvoriće se stranica sa glavnim postavkama vašeg profila. 

Potrebno je da kliknete na dugme „DODAJ OGLAS“, u meniju sa leve strane. Otvoriće se nova stranica, i kreiranje oglasa može da počne. Potrebno je da pratite uputstva, ali i da se trudite da što bolje popunite sva polja kako biste maksimalno iskoristili mogućnosti Honorarci.rs portala. 

Krenimo redom.

Potrebno je da prvo odaberete kategoriju u kojoj će se oglas prikazivati. Potrudite se da pronađete onu koja najviše odgovara usluzi koju nudite. U slučaju da ne postoji nijedna kategorija koja odgovara usluzi koju nudite, možete odabrati kategoriju.

Naslov oglasa je jedna od stvari koja privlači najviše pažnje poslodavcima na prvi pogled. Napišite zanimljiv naslov na koji će poslodavci želeti da kliknu. U tekstu oglasa je potrebno da opišete uslugu koju nudite i da dočarate poslodavcu zašto ste baš  vi pravi honorarac za taj posao. 

U slučaju da ne nudite uslugu, nego je tražite, odaberite „Potražnja“ u tipu oglasa. 

Cena može biti odličan način da se istaknete od konkurencije. Uvek je bolje staviti makar i okvirnu cenu, pa kasnije dogovarati detalje sa poslodavcem, nego ne staviti cenu uopšte. Stavite mesto u kome nudite uslugu, iako je možda u pitanju usluga koja se može nuditi i na daljinu. 

Kada popunite sva polja, kliknite na dugme „DALJE“

Slike nisu obavezne uz postavljanje oglasa. Ipak, mogu napraviti bitnu razliku kod poslodavca. Opredelite se za slike koje jasno i nedvosmisleno prikazuju uslugu koju nudite. Izbegavajte slike koje nemaju veze sa oglasom, prikazuju golotinju ili druge nedozvoljene radnje. 

Sledeći korak je ključni za vaš budući oglas. 

Potrebno je da odlučite da li želite besplatan oglas ili oglas koji će biti istaknut na određeni način. Zapamtite da kao običan korisnik imate pravo da postavite ukupno 3 oglasa u različitim kategorijama, dok Super honorarci mogu da postave 7 oglasa. Što se istaknutih oglasa tiče, njihova cena se kreće od 100 rsd za „Obojen oglas“. On je sličan običnom oglasu, ali je istaknut bojom, tako da upada u oči poslodavcima. Rangira se kao i ostali besplatni oglasi. „Kul oglas“ i „Vrh oglas“ imaju prvenstvo u rangiranju u odnosu na besplatne i obojene oglase. Takođe, imaju drugačije trajanje. 

Za koji god oglas da se odlučite, on će trajati 30 dana, ali će, ukoliko iskoristite neku od Promocija, vaš oglas automatski biti produžen za još 30 dana. U suprotnom, moraćete da obnovite oglas za 50 rsd, ili da postavite novi. 

Za sve dodatne informacije ili eventualne nejasnoće u vezi postavljanja oglasa možete nam pisati na podrska@honorarci.rs.

Hvala vam na pažnji i srećan rad!