Dragi honorarci,

Ukoliko imate ideju za koju verujete da može da promeni svet, i ljude sa kojima biste se upustili u ovu avanturu, obratite pažnju na ono što sledi! 🙂

Naime,  ovaj decembar je rezervisan za sedmu po redu Startitovu Startap akademiju, tromesečni program obuke za start up – e u ranoj fazi razvoja, koji će se ove godine realizovati u okviru Google Launchpad programa, koji se bavi razvojem globalne mreže akceleratora, mentora i start up – a. Akademija je besplatna za učesnike, a nagradni fond u iznosu od 20000 eur za najbolje obezbeđuje Telekom Srbija.

„Kroz Startap akademiju do sada je prošlo više od 120 timova, koji su do sada uzeli više od 5.000.000 evra investicija i postigli razne druge rezultate. Ako više verujete pojedinačnim uspesima, ovim putem su svojevremeno išli i FishingBookerFarmia i Alchemy (tada DryTools)“, navode iz Startita.

Cilj programa je da se start up – ima u ranoj fazi razvoja pomogne da postanu uspešne IT kompanije. Sa učesnicima će raditi iskusni preduzetnici iz Startitove mreže mentora i pomoći im da identifikuju rizike, prepoznaju prilike i saznaju više o prodaji, marketingu, dizajnu i povezivanju sa korisnicima.

Potrebno je da ste:

1) pokrenuli tehnološki start up

2) u procesu građenja proizvoda kome treba komercijalizacija

3) vi i vaše kolege u potpunosti posvećeni svom start up – u

Ukoliko se prepoznajete, prijavite se do 12.12. putem sledeće forme.

Više informacija, možete pronaći OVDE.