„“Dobro jutro“, „Kako si?“, „Da li ti je teško?“, nekada zaista gvozdena vrata otvara i uliva potpuno novi elan, za koji nisi ni znao da postoji“, reči su Miloša Jovića, mladog honorarca koji je lepo, svojim rečima, pojasnio odnos između honoraraca i poslodavaca. Jedan od najvećih izazova kod honorarnih poslova je odnos sa poslodavcima. Oni koji uspeju od starta da ostvare dobar odnos će mnogo lakše i bolje obavljati sve buduće poslove. Više o tome nam je ispričao Miloš Jović, mladić koje se na Honorarci.rs oglašava još od 2015. godine.

Miloševo iskustvo sa Honorarci.rs portalom vam prenosimo u celosti.

„Za Honorarci.rs prvi put sam saznao pre nekoliko godina, čini mi se da je u pitanju (srećni) broj 3. U samostalnoj pretrazi svog prvog istinskog zaposlenja u svojoj 20 – oj godini, sajt jednostavnog a istovremeno prefinjenog dizajna odmah se izdvojio kao platforma na kojoj mogu istinski izraziti sebe, predstavivši se onim što zaista jesam.  

Zaključno sa novembrom tekuće godine sve to donelo mi je puno iskustva, nevezanog isključivo za posao. Kroz moju saradnju sa različitim profilima ljudi učio sam i shvatao kakvi su zapravo, koliko reč vredi i zašto je zapravo nekada teško pronaći adekvatnog partnera, a s druge strane kako nekad sve teče poput beskrajne reke – lagano, opušteno i uz punu slobodu da svoje zadatke uradim na moj i najbolji mogući način.

Prosto, shvatio sam da se nijedan posao ne može adekvatno ispuniti ukoliko on ne ispunjava tebe, a još više onog iznad tebe. Jer sve počinje i završava se sa jednostavnim razumevanjem odnosno prvenstveno ljudskim odnosom između poslodavca i zaposlenog.

„Dobro jutro“, „Kako si?“, „Da li ti je teško?“, nekada zaista gvozdena vrata otvara i uliva potpuno novi elan, za koji nisi ni znao da postoji. Spoznaja da u nekom poslu nisi sam, već da u svakom trenutku imaš podršku i vetar u leđa, daje ti snagu da daš i više nego što si ikada mislio da poseduješ. Dakle, poslovni uspeh = mnogo ličnog rada, svakodnevnog usavršavanja i učenja, ali ništa manje bitno rad u pravom, kvalitetnom i dobro ukomponovanom timu. Nije lako pronaći, ali ako je to igde moguće, ne tražite dalje od ovog mesta.  

Da, sve ovo jeste iz ličnog iskustva i za sebe dovoljno govore stotine napisanih članaka, objavljena kratka priča te započeta knjiga, intervjui sa slavnim sportistima, muzičarima, glumcima, u najčitanijim medijima objavljeni tekstovi.

Sve to nisam uradio sam, iza sebe sam imao dobre lidere i još bolji tim.

Veliki pozdrav za sve Honorarce. Budite sigurni da to će se to što ste ovde isplatiti, kad – tad. Samo napred!

Miloš“

Zahvaljujemo se Milošu što je ovo podelio sa nama. Pogledajte Milošev profil i usluge koji nudi klikom na ikonicu ispod.