Svaki honorarac ima mogućnost da postavi do 3 besplatna oglasa i svaki od tih oglasa traje 30 dana. Oglasi se u svim kategorijama rangiraju po datumu objavljivanja, s tim što premium oglasi imaju naravno prvenstvo, jer se oni zadržavaju na vrhu stranice. Listu svih promocija za oglase možete pronaći ovde, a mi sada želimo da vam skrenemo pažnju na najjeftiniju opciju koja košta svega 50 rsd.

U pitanju je obnova oglasa, i ovu vrstu promocije možete bilo kada da iskoristite, a naš savet je da to učinite čim vaš oglas pređe na drugu stranu.

Oglasi na prvoj stranici kategorije imaju višestruko veće brojeve pregleda.

Uzmimo za primer kategoriju Privatni časovi, ona je u jednom trenutku izgledala ovako:

Možemo da primetimo da u ovoj kategoriji imamo 4 premium oglasa koja uvek stoje na vrhu, što znači da na prvoj strani imamo čak 16 besplatnih oglasa koji se rangiraju samo po datumu objavljivanja. Sa druge strane, u trenutku pisanja ovog teksta u kategoriji je bilo preko 220 aktivnih oglasa, objavljenih u prethodnih 30 dana.

Možemo zaključiti da tim tempom oglasi vrlo brzo prelaze na drugu stranu, a mi želimo da vam skrenemo pažnju da je moguće sa samo 50 rsd obnoviti oglas i vratiti ga na početak stranice.

Posebna pogodnost obnavljanja oglasa je to što oglasi nakon obnove zadržavaju broj pregleda.

Da biste dopunili kredit na vašem Honorarci računu potrebno je da odete na opciju MOJ NOVČANIK gde će vam se automatski generisati uplatnica sa jedinstvenim pozivom na broj. Iznos sami birate, a ukoliko nam pošaljete dokaz o uplati na marketing@honorarci.rs vaš kredit će biti odmah dopunjen.

Tu smo za sva dodatna pitanja.