Osnovni podaci

O Meni

Diplomirala dizajn na Fakultetu Primenjenih umetnosti u Beogradu. Dobitnik otkupne nagrade grada Beograda za diplomski rad dizajna u polju keramike. Specijalizacija dizajna enterijera,rasvete i dekoracije u Austriji pri firmi Kika namestaj doo.Pozicije angazmana i iskustvo-Dizajner enterjera za Kika namestaj doo.Beograd 2009-2015.; Obuka u centrali u Austriji o dizajnu i koriscenju okova za namestaj firme "Blum". Edukacija u Italiji o dizajnu i upotrebi u enterijeru ,keramike "Florim grupacije",Edukacija o sanitarijama renomiranog brenda Gessi na Akademiji Gessi,Milano, Italija; dizajner enterijera i namestaja u firmi Heluna enterijeri.
Trenutno;spoljni saradnik za firmu ILLUMINARTE INTERNI za dizajn enterijera za podrucje Srbije;spoljni saradnik firme Kollux -Nemacka za dizajn komadnog namestaja od masiva po potrebi klijenta u Srbiji.
;spoljni saradnik za firmu Eurosalon.
Veliko iskustvo u projektovanju i izvodjenju enterijera privatnih stanova,kafica,lokala.Izrada idejnog resenja i nacrta za komadni i ugradni namestaj po meri.
Obilazak i pracenje sajmova za dizajn enterijera ,namestaja i rasvete u svetu i kod nas,poslednji sajam -Milano Salone del Mobile 2019.
Filozofija posla_Radim posao koji volim i svakom detalju pridajem veliki znacaj.Ideja je polazna tacka,a realizacija je umetnost.
Kontakt telefon 063 57 2266
E mail tijanapokimica@gmail.com
Facebook profil Tijana Lalovic dizajn enterijera
Instagram profil tijana.lalovic.interiordesign
Nov profil na instagramu,samo vezan za projekte :studio7.tl

Moji oglasi

Odabrane vesti

Baza znanja