Osnovni podaci

O Meni

Moje ime je Dusica Grujovic i diplomirani sam profesor engleskog jezika- Master, trenutno na doktorskim studijama. Diplomirala sam kao druga u generaciji, s visokim prosekom i iza sebe imam visegodisnje iskustvo u drzanju casova deci, i odraslim polaznicima.
Takodje pripremam i za ispite, internacionalna polaganja, testove- IELTS, TOEFL, CAE, FCE, FCE for Schools, itd. Zbog svoje velike ljubavi prema jezicima, trudim se da stalno usavršavam svoja znanja i veštine, te stoga pohadjam razne seminare i jezicke radionice.
Imam iskustva u pripremi za intervjue na engleskom jeziku, za razlicite business profile, ukljucujuci - cabin crew, medicinsko osoblje, hotelijerstvo, gradjevina, itd. Imam radno iskustvo sto u osnovnim i srednjim, sto privatnim skolama, a takodje i u radu u uspesnim kompanijama, drzeci business kurseve za zaposlene, poput NIS Gazprom Neft, EON-Evolution Online, itd.
Bavim se prevodom i lekturom tekstova, clanaka, seminarskih/diplomskih radova, CV-ija i dokumenata za Vizu, dokumenata iz oblasti - prava, gradjevine, medicine i biologije, farmacije, knjizevnih tekstova, itd., sa engleskog na srpski jezik i obratno.

Profesionalnost i strucnost su dve karakteristike kojima se vodim u radu sa ucenicima, i radujem se svakom novom susretu.

Let's have fun with English!-:)

Moji oglasi

Odabrane vesti

Baza znanja