Osnovni podaci

O Meni

Diplomirao sam na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu i stekao zvanje diplomirani profesor istorije. Temu za diplomski uzeo sam iz predmeta Istorija Jugoslavije – Ustanak u Mačvi 1941. godine u ogledalu kolaboracionističke štampe. Master studije završio sam sa prosečnom ocenom 9,00, takođe na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu i stekao zvanje master istoričar. Pored položenih obaveznih ispita na master studijama položio sam i dva dodatna, fakultativna ispita iz metodičke oblasti - Inovacije u metodičkoj praksi i Udžbenik u nastavi istorije, oba sa ocenom 10. Za potrebe ispita Inovacije u metodičkoj praksi izradio sam video prezentaciju na temu Ustanak u Mačvi 1941. godine, koristeći arhivsku građu Međuopštinskog istorijskog arhiva u Šapcu. Za vreme master studija napisao sam radove: Politička klima u Srbiji (1945-1974): Propaganda i film-„crni talas“ kao subverzivni element (predmet Srbija u Jugoslaviji), Pokret nesvrstanih u udžbenicima istorije (predmet Inovacije u metodičkoj praksi).

RADNO ISKUSTVO
U periodu od mesec dana, 2007. godine radio sam u Alas Holdingu u Novom Sadu, u sekretarijatu, na poslovima obrade i skeniranja faktura. Od 23. februara do 30. jula 2011. godine radio sam u O.Š. „Laza K. Lazarević“ u Klenju i Mačvanskoj srednjoj školi u Bogatiću kao profesor istorije, a od 16. novembra 2012. do 13.januara 2013. godine radio sam u osnovnim školama „Jovan Cvijić“ iz Zminaka i „Kralj Aleksandar Karađorđević“ iz Ribara. U periodu od 04.04. 2013. do 31.05.2013. godine radio sam u Posavotamnavskoj srednjoj školi, u Vladimircima. Trenutno zaposlen u OŠ „Kralj Aleksandar Karađorđević“ u Prnjavoru i OŠ „Jovan Cvijić“ u Petlovači. Radim kao montažer emisije Auto moto TV, koja se emituje na tridesetak lokalnih televizija širom Srbije i bavim se web dizajnom, grafičkim dizajnom i video dizajnom. Od decembra 2015. do jula 2017. bio sam zaposlen u IT firmi na poziciji web dizajner. Moje radove iz oblasti web, grafičkog, video dizajna možete videti u portfoliju:
http://nsdizajn.in.rs/


Poznavanje rada na računaru, interneta, office paketa, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, Sony Vegas, Wordpress, Html, Css, JS, Blogger, Adobe After Effect, Adobe Edge.

Vozačka dozvola B kategorije

Služim se ruskim (početni nivo), engleskim (početni nivo) i francuskim (početni nivo) jezkom.

Moji oglasi

Odabrane vesti

Baza znanja