Osnovni podaci

O Meni

Od marta meseca moji dosadašnji kandidati i ja učimo u online učionici. Uz svu zahvalnost na predlozima i sugestijama organizacije UNESCO, i uz svesrdnu podršku ELT-e, British Council-a i CELT Athens i kolega iz celog sveta, zaključujemo da su iskustva , obzirom na situaciju, bila prilično pozitivna, ali i da se nadamo da ćemo se uskoro vratiti starom načinu učenja.

Uz informaciju o slobodnim terminima za jednog do dva kandidata za individualne časove, o meni:

Profesorka engleskog jezika sa više od 20 godina radnog iskustva u nastavi, kako za školski uzrast, tako i za odrasle polaznike različitih nivoa i ciljeva, ali i sa ogromnim iskustvom u prevođenju terminologije iz različitih oblasti daje časove engleskog jezika.

Engleskim jezikom sam ovladala u ranom detinjstvu u porodičnom okruženju, potom se radila na nadogradnji znanja u Filološkoj gimnazij i na Filološkom fakultetu, na Odseku za engleski jezik i književnost.

Prenošenje znanja je, s godinama i sticajem okolnosti, donelo prevagu. Danas mogu da kažem da dišem i živim profesiju predavača i da je samo nebo granica u ovoj profesiji.
Pored rada u skladu sa kurikulumom MInistarstva obrazovanja u nastavi u osnovnim i srednjim školama, radila sam i na edukaciji odraslih. Iza mene je ogromnan broj održanih kurseva iz različitih oblasti: GE (CEF courses A1-C2), ESP (Business English, Banking English, Mechanical Engineering, etc.), veliki broj individualnih časova za sve uzraste i sve nivoe, od početnog do naprednog konverzacijskog i pripreme za različite ispite.

Član sam svetske organizacije ELTA-e (English Language Teachers Association) CELT - Athens i velikog broja internacionalnih udruženja profesora engleskog jezika zahvaljujući čemu sam u mogućnosti da kontinuirano radim na unapređenju sopstvenog znanja iz oblasti metodike, ali i na razmeni iskustava sa kolegama iz celog sveta.

Sve ove godine trudim se da radim predano i sa mnogo posvećenosti. Svakom kandidatu pristupam individualno, uvažavajući osobenosti, mogućnosti i sklonosti svakog pojedinca.
Nakon definisanog nivoa sa koga krećemo na putovanje ovladavanjem stranog jezika, kulture i načina mišljenja, definišem ciljeve i pristupam kratkoročnom i dugoročnom planiranju nastave, koje u hodu prilagođavam potrebama, uz obaveznu periodičnu povratnu informaciju o postignutim ciljevima, ali i mogućnostima za unapređenje rezultata.

Pored definisanja ciljeva i potreba, trudim se da izbor literature i planiranje časova prilagodim individualnim interesovanjima i sklonostima svakog pojedinca kako bi čas protekao u zanimljivoj, kreativnoj i pozitivnoj atmosferi. To je generalno pravilo koje važi za sve uzraste i sve nivoe.

Cena varira u zavisnosti od uzrasta:

600 din/45 min za osnovce od V-VIII razreda; 900 din/60 min i 1100 din/90m
1200din/90 min za srednjoškolce ,
i 1500 din/90 min za odrasle kandidate.

Uz topao pozdrav, :)
stojim na raspolaganju za sve dodatne informacije i pitanja
tel.: 064 288 3157

Moji oglasi

Odabrane vesti

Baza znanja