Osnovni podaci

O Meni

Tokom 12 godina provedenih u kompaniji Delhaize Serbia stekla sam znanja i iskustva koja su mi pomogla da se usmerim na put preduzetništva. Najviše me ispunjava mogućnost da pomažem ljudima da organizuju njihove domove na način koji im donosi mir, red, funkcionalnost i oslobođa ih od stresa i nervoze. Zaista verujem da pospremanje i organizacija doma mogu promeniti nečiji život i učiniti ga boljim u mestu u kojem provodimo najviše vremena.

Razumem koliko teško može biti žonglirati između posla, domaćinstva, vannastavnih aktivnosti, društvenog života i vremena za odmor i opuštanje. Život je komplikovan i nepredvidiv i ne postoji univerzalan pristup za organizovanje doma. Zbog toga, posvećena sam učenju prostora, navika i potreba klijenata kako bih kreirala rešenja koja najbolje odgovaraju njihovom stilu života i sistem pomoću kojeg će lako održavati red.

Prava čuda se mogu desiti kada prostor može da diše i kada je um oslobođen od briga i stresa zbog haosa i prenatrpanosti. A ne škodi ako pri tome i lepo izgleda.

Moji oglasi

Odabrane vesti

Baza znanja