Osnovni podaci

O Meni

Profil:

Diplomirani menadžer, elektrotehničar multimedije, organizator i muzičar, poseduje vozačku dozvolu B kategorije. Istaknute vrline su sposobnost smišljanja inovativnih rešenja za poboljšanje poslovanja i prodaje, izrazita organizovanost i kreativnost, samopouzdanje i multitasking. Upućen u savremene tehnologije, poznavalac dizajnerskih programa, kao i audio i video produkcije. Iskustvo u radu sa klijentima (u prodaji, pregovaranju i održavanju dobrog poslovnog odnosa), iskustvo u vođenju tima, vođenju projekata, marketingu, vođenju veb prodavnice, vođenju stranica na društvenim mrežama, pisanju strategije, naručivanju velike količine robe, vođenju magacina, iskustvo u prodaji uređaja koji vrede preko milion dinara, iskustvo u administraciji (pravljenje predračuna i računa, rad na kasi, proces slanja robe u Srbiji i inostrano slanje itd.), iskustvo u javnim nastupima, prezentacijama i još mnogo toga.


Radno iskustvo

Od 2018.godine radim na poziciji menadžera u firmi "Voxellab" koja je lider u Srbiji i šire na polju 3D tehnologije.
Firma vrši usluge 3D štampanja, 3D modelovanja, skeniranja i prodaje 3D štampača i ostale 3D opreme.
Na toj poziciji sam zadužen za celokupnu prodaju, nabavku, analizu, kontrolu količine robe, ponude, marketing, vođenje sajta, odgovaranje na elektronsku poštu, rad sa klijentima, za upravljanje celokupnom maloprodajnom i veleprodajnom mrežom firme i aktivnosti na njenom unapređenju i širenju, za povećanje efikasnosti poslovanja, očuvanje i razvoj imidža kompanije itd…
Pre mog zaposlenja u firmi "Voxellab" bio sam zaposlen u marketinškoj agenciji "Yellow Pages", u klubu "Bombo Džej", na poziciji menadžera i bio zadužen za organizaciju svih vrsta proslava, kao i komercijalnih žurki. Organizator sam brojnih kulturnih i sportskih manifestacija ( "Baci se na teme" - najveće hip hop takmičenje u Srbiji.
Takmičenje je tri godine za redom uspešno organizovano i u njemu je učestvovalo preko 50 izvodjača. Uspeo sam da ostvarim uspešnu saradnju sa sponzorima kao što su "Red Bull", "GO2Travelling", "Oktopod", Autokomerc Karting Centar...)
Pored organizatorskih poslova imam iskustva i sa poslovima kao što su rad na građevini, radnik u pogonu kompanije AD "Imlek", pomoćni radnik u supermarketu "Idea", radnik u štampariji, prodavac "Herbalife" proizvoda, trgovac garderobom itd, a ti poslovi su me motivisali da upišem i završim fakultet.Obrazovanje

Elektrotehničku školu „Rade Končar“
Smer – Elektrotehničar multimedije
Fakultet za kulturu i medije
Smer – Menadzment u kulturi i medijima

Moji oglasi

Odabrane vesti

Baza znanja