Osnovni podaci

O Meni

Diplomirani Menadžer
Sertifikovani Menadžer ljudskih resursa
Profesionalni prevodilac

Preko 21 god. uspešnog profesionalnog radnog iskustva kao jezički asistent tj. prevodilac sa engleskog na srpski i obratno (po potrebi i drugi jezici francuski, portugalski, makedonski..), administrativni asistent i outreach assistant u međunarodnoj misiji Ujedinjenih Nacija na Kosovu (United Nation Mission in Kosovo - UNMIK) i međunarodnoj misiji Evropske Unije (European Union Rule of Law Mission in Kosovo - EULEX).
U ponudi sledeće usluge:
- radim sve iz oblasti poslovnog menadžmenta;
- radim sve iz oblasti ljudskih resursa;
- radim profesionalne CV, propratna i druga poslovna pisma na srpskom i engleskom jeziku;
- radim stručne pismene prevode, provere i korekture iz svi oblasti za Engleski - Srpski - Engleski; Francuski - Srpski; Francuski - Engleski; Portugalski - Srpski; Portugalski-Engleski;
- radim prekucavanje, uređivanje teksta i prevod audio snimaka sa engleskog, francuskog, portugalskog, makedonskog na srpski jezik;
- radim simultano i konsekutivno prevođenje na sastancima, seminarima i radionicama;
- radim analize tekstova i sastavljam rezime;
- radim prekucavanje i pisanje radova iz svih oblasti (seminara, diplomskih i drugih..)
- radim analize i pišem poslovne predloge i projekte;
- radim organizovanje specijalnih događaja;
- radim i završavam sve administrativne poslove (papirologija, arhiviranje, provera i javljanje na i-mejl, telefon, zakazivanja, odlaske na teren itd);
- pozajmljujem vokal, pevam i radim obrade pesama;

Takođe se bavim Mentoršipom i poslovnim Koučingom (pomažem pojedincima da se snađu na raznim životnim i poslovnim poljima, kroz razgovor dajem smernice i orijentaciju same individue putem definisanja prepreka do savladavanja istih i do postizanja željenih ciljeva).

Član sam benda "Večita Dilema - Akustik Verzija" čiji sam pevač. Radim raznorazne obrade i učestvujem na raznim manifestacijama pretežno u svetu Pop i Rock n Rolla.

Veoma sam vedra i vickasta po prirodi te i volim da prilazim svakom poslovnom poduhvatu ili problematici na proaktivan i optimističan način.

Svaki problem ima svoje rešenje. Samo se treba pozitivno postaviti, dobro sagledati sve opcije, analizirati i razmisliti da bi se stiglo do optimalnog rešenja.

Odabrane vesti

Baza znanja