Osnovni podaci

O Meni

PROFESOR ENGLESKOG JEZIKA I SUDSKI TUMAČ - PREVODILAC ZA ENGLESKI JEZIK -
ENGLISH TEACHER AND COURT TRANSLATOR FOR SERBIAN AND ENGLISH

30 YEARS OF EXPERIENCE IN TRANSLATION

Profesor engleskog jezika i stalni sudski prevodilac za engleski jezik. Radim sve vrste prevoda sa engleskog na srpski i sa srpskog na engleski. Specijalizovana za sudske i pravne prevode, naftnu industriju, tehniku, komercijalu (ugovori, poslovna dokumentacija, biznis planovi, itd. ), SAP, IT, standarde, ekologiju, transport, medicinu, opšte teme. Prevode sa overon dostaljam u dva primerka. Po vašoj želji, dokumenta mogu da vam pošaljem kurirskom poštom na kućnu adresu uz plaćanje pouzećem.

Takođe, držim individualne časove engleskog jezika svih nivoa za odrasle. Imam veliko iskustvo u nastavi stečeno tokom rada u svojoj privatnoj školi engleskog jezika WORDSTAR. Imam 28 godina radnog iskustva u Naftnoj industriji Srbije gde sam, radeći kao prevodilac, predavač, PR menadžer i glavni i odgovorni urednik kompanijskog časopisa Naftagas promet, stekla iskustvo iz spoljne trgovine, odnosa s javnošću (PR), novinarstva, marketinga, tehnike, pregovaranja, držanja prezentacija, isl. Ova znanja su izuzetno korisna za podučavanje poslovnog engleskog sa elementima poslovne kulture i komunikacije.
Mesto održavanja časova: kod mene uz upotrebu računara ili preko SKAJPA.
Čas možete da zakažete u svako doba dana, radnim danima i vikendom.

Magistar sam engleskog jezika i književnosti, Univerzitet u Novom Sadu i aktivan član Udruženja naučnih i stručnih prevdilaca Vojvodine od 1985. godine.

Moji oglasi

Odabrane vesti

Baza znanja