Natasa Kalinov
Beograd
Ocena
5
Oglasi Honorarca
O honorarcu
Ocene
⭐ Diplomirana, TEFL sertifikovana profesorka engleskog jezika i književnosti. ❗ Preko 10 godina radnog iskustva u predavanju engleskog deci i odraslima, širom sveta, online. ⭐ Pisanje radova, prevođenje i priprema za intervjue, konverzacijski engleski ( posedujem maternji govor ) časovi i poslovni engleski, turistički, školsko gradivo za sve uzraste! ❗ Posebno opremljena za rad sa studentima, decom i poslovnim ljudima! I za rad na pripremi intervjua za strane firme i unapredjenja! ⭐ Ozbiljna, organizovana i uporna, sa svetski priznatom literaturom i najsavremenijem softveru preko koga predajem, gde vodimo evidenciju o časovima, knjizi, napretku i domaćim zadacima! Kontakt na telefon 0642327672 ⭐ Nataša Kalinov
Korisnik od:
17. mart 2024.
OCENA
5
Nemanja Pesic

Sve preporuke za prof. Natašu, idem na časove već 2 nedelje i zbog nje sam prošao pretežak intervju za posao za američku firmu!
I dalje pohadjam časove, i još dugo ću, jer mi mnogo znači sto komuniciram sa nekim ko ima maternji izgovor engleskog i toliko iskustva u radu, ovakvo iskustvo i brzo znanje se ne može steći danas u školama!

Već pričam lakše sa kolegama i ljudi me shvataju ozbiljnije, otvaraju mi se nova vrata i unapređenja!
Nadam se dugoj saradnji! Svaka čast!!!

OCENA
5
Nemanja Pesic

Sve preporuke za prof. Natašu, moj diplomski rad je prošao odbranu uz pohvalu!

Takođe je sa lakoćom savladala sve dodatne softvere i prezentacije koje je trebalo da se urade! Struktura rada bila je pažljivo osmišljena, a istraživanje je bilo obimno i raznovrsno. Njena veština pisanja bila je ne samo elokventna već i ubedljiva. Zaista je u najkraćem mogućem roku odradila sve, i to savršeno! Uz to su ljubaznost i profesionalnost na mestu!

Sve u svemu, Nataša je zaslužila najviše pohvale za izvanredan rad.

Sva prava zadržana 2014-2024 HONORARCI D.O.O.