Opisujem vaše poslovanje na zanimljiv način

Kategorija: Dizajn i kreativa / Kreativno pisanje ID Oglasa: 113704
Mogu da napišem različite formate teksta u cilju opisivanja vašeg biznisa na zanimljiv način. Uz pisanje teksta mogu da kreiram i različite grafičke priloge, ali i kratke video klipove.
Sadržaji koje na ovaj način kreiram se mogu koristiti za web sajtove, društvene mreže, ali i tradicionalne medije kao što su, primera radi, tekstovi u novinama.

Svoj portfolio volim da pokažem kroz web sajtove koje sam izrađivao, što je još jedna od mojih delatnosti.
Neki od mojih najboljih sajtova su:

https://bravus.rs - stari sajt kompletno promenjen, dodata mogućnost online naručivanja i kreiran novi vizuelni identitet.

https://cslog.rs - jako zanimljiva delatnost u pitanju - prevoz specijalnih i vangabaritnih tereta, rađen sajt u potpunosti, "od nule", na osnovu temeljnih razgovora i u dogovoru sa vlasnikom.

https://mslegal.rs - sajt za jednu novu advokatsku kancelariju sa timom jako mladih i posvećenih advokata.

https://nexuspartners.com - mali prezentacioni sajt jedne starije firme iz Silikonske doline.

https://belgradelockers.com - sajt jedne beogradske firme koja se bavi čuvanjem prtljaga na dnevnoj bazi, uglavnom za potrebe turista.

https://preduzetnik.it - moj lični blog, i otprilike njegov 4. po redu dizajn. Na ovom sajtu demonstriram šta sve trenutno umem da radim i pišem tekstove koji su meni zanimljivi za objavljivanje.


Usluge pisanja naplaćujem 30 EUR po satu, uvek sa idejom da budem u potpunosti isplativ za naručioca. Vreme koje provedim učeći o vašem biznisu i načinu poslovanja ne naplaćujem i ono nije uračunato u cenu.
Prvi kontakt uvek volim da ostvarim pisanim putem i možete biti slobodni da me pitate bilo šta, a svakako bi bilo dobro i da mi kažete nešto o sebi, pošaljete link do vašeg web sajta ili profila na nekoj od društvenih mreža. Možete mi pisati ovde, klikom na dugme "Pošalji poruku", ili direktno na email: kontakt@preduzetnik.it

Hvala vam na pažnji i čitanju.
Svako dobro.

30 EUR

Galerija

Honorarac

Odabrane vesti

Baza znanja