Casovi engleskog: odrasli - Novi Sad / Online

Kategorija: Privatni časovi / Strani jezici ID Oglasa: 117866
Profesorka engleskog jezika, sa 25-godisnjim iskustvom u poducavanju veoma sirokog spektra polaznika (programeri, inzenjeri, menadzeri, doktori, ekonomisti..), daje casove engleskog jezika odraslim osobama.

Casovi dostupni uzivo ili preko aplikacija: Skype, Zoom, Viber, WhatsApp.

Pocetni i napredni nivoi, opsti i poslovni engleski, gramatika, konverzacija, priprema za poslovni interview.

Priprema studenata za polaganje ispita.

Individualni casovi, pazljiv pristup u radu prema svakoj osobi pojedinacno.

Kroz visedecenijski posveceni rad, drzeci privatne individualne casove engleskog jezika, stekla sam ogromno iskustvo u poducavanju.

Trudim se da svoje znanje i iskustvo prenosim mojim polaznicima sa puno ljubavi, strpljenja, razumevanja, podrske i podsticaja.

Kroz nas zajednicki rad i trud, veoma brzo cete i sami primetiti vas veliki napredak, u poredjenju sa znanjem sa kojim ste dosli prvog casa. Takodje, uvidecete da novosteceno znanje mozete odmah prakticno koristiti u vasem realnom zivotu.

Uvidecete da je vas vokabular bogatiji, da ste vi gramaticki pismeniji, da postajete sposobniji da sasvim spontano, prirodno, jasno i bez poteskoca izrazavate svoje misli na engleskom jeziku.

Naravno, bicete zadovoljniji, ispunjeni realnim, a ne "prividnim" samopouzdanjem.

Engleski jezik vise nece biti vasa "nocna mora", nece biti prepreka za ostvarenje vasih zivotnih ciljeva.

Od sada, i u svim godinama koje su ispred vas, engleski jezik ce biti kvalitet koji vam (zajedno sa mnogim drugim znanjima i vestinama), otvara mnoga vrata. Vrata koja bi, (bez fluentnog znanja engleskog jezika!), za vas bila zatvorena.

Poslovno ili privatno.

Kvalitetno znanje engleskog jezika pomoci ce vam da iskoristite sanse, koje bi inace, za vas bile nedostupne i neiskoriscene.

Detaljne informacije o metodu rada mozete dobiti na broj:

Tel: 064 528 67 57

Dogovor

Galerija

Honorarac

Odabrane vesti

Baza znanja