Casovi engleskog: zaposleni- Novi Sad / Skype

Kategorija: Privatni časovi / Strani jezici ID Oglasa: 117866
Profesorica engleskog jezika, sa 25-godisnjim iskustvom u poducavanju veoma sirokog spektra polaznika, daje casove engleskog jezika odraslim osobama.

Pocetni i napredni nivoi, opsti i poslovni engleski, gramatika, konverzacija, priprema za poslovni interview.

Priprema studenata za polaganje ispita.

Individualni casovi, pazljiv pristup u radu prema svakoj osobi pojedinacno.

Kroz visedecenijski posveceni rad, drzeci privatne individualne casove engleskog jezika, stekla sam ogromno iskustvo u poducavanju, koje i dalje unapredjujem i koristim u svom radu.

Trudim se da svoje znanje i iskustvo prenosim mojim polaznicima sa puno ljubavi, strpljenja, razumevanja, podrske i podsticaja na tom izazovnom putu koji se prelazi od neznanja do kvalitetnog znanja engleskog jezika.

Kroz nas zajednicki rad i trud, veoma brzo cete i sami primetiti vas veliki napredak, u poredjenju sa znanjem sa kojim ste dosli prvog casa. Takodje, uvidecete da novosteceno znanje mozete odmah prakticno koristiti u vasem realnom zivotu.

Uvidecete da je vas vokabular bogatiji, da ste vi gramaticki pismeniji, da postajete sposobniji da sasvim spontano, prirodno, jasno i bez poteskoca izrazavate svoje misli na engleskom jeziku.

Bicete sposobni da bez poteskoca ucestvujete u laksim, ali i u zahtevnijim zadacima i situacijama koje vam zivot donosi; da ispunjavate blaze, ali i zahtevne kriterijume koji se odnose na sve nivoe znanja engleskog jezika.

Naravno, bicete zadovoljniji, ispunjeni realnim, a ne "prividnim" samopouzdanjem, i radovacete se svakoj novoj zivotnoj situaciji u kojoj cete moci da iskazete svoje kvalitetno znanje engleskog jezika. I da to znanje jos vise obogacujete, usavrsavate i koristite sa velikom zadovoljstvom.

Poslovno ili privatno - u skladu sa vasim potrebama i interesovanjima.

Detaljne informacije mozete dobiti na broj:

Tel: 064 528 67 57

1200 RSD

Galerija

Honorarac

Odabrane vesti

Baza znanja