Privatni časovi engleskog jezika

1300
 RSD

Zdravo ja sam Anja. Imam diplomu iz engleskog jezika nivoa B2, uskoro polažem za C nivo. Predajem svim uzrastima do 4. razreda srednje škole. Već 11 godina pohadjam privatnu školu engleskog jezika. Osim što podučavam jezik imam iskustva u radu sa decom.

Na času se može vežbati gramatika, vokabular, akcenat, pisanje sastava i eseja, pričanje samog jezika… Pošto uglavnom predajem osnovcima i srednjoškolcima predvidjeno je da: predjemo lekcije, objasnimo ono što je nejasno, utvrdimo znanje vežbanjem, prodjemo kroz pripremu za test (ako je ima), ostavim papir/e na kojima je lepo i čitko ispisana suština, trudimo se da što više pričamo na engleskom i zatim zadam domaći da učenik/učenica može opet da provežba kada mu/joj se gradivo slegne.

Postoji opcija ako je učeniku/učenici potreban esej ili sastav da mu/joj napišem bez držanja časa ili da se uradi kontrolni/pismeni.  Moj broj telefona je: +381621070840.

Ako Vam treba nešto slično sve se možemo dogovoriti, pozovite me ili mi pišete putem Viber-a, WhatsApp-a ili SMS poruka.

Držim časove uživo, kao i online. Radim i grupne časove, tada se cenja menja. Za 2 učenika je cena 1100 din po učeniku, za 3 učenika je 900 din po učeniku i za 4 učenika je 800 din po učeniku.

Ocene honorarca

Honorarac nema recenzija!
Član od: 
9. januar 2024.
09.01.2024
Korisnik nije podesio lokaciju.
Ocena
Honorarac još uvek nije ocenjen

Sva prava zadržana 2014-2024 HONORARCI D.O.O.