Prevod i pisanje tekstova na engleskom jeziku

Kategorija: Prevođenje / Engleski ID Oglasa: 128030
15 godina radnog iskustva u Ujedinjenim nacijama kao i u drugim međunarodnim organizacijama moja su garancija visokog nivoa poznavanja jezika. Tokom ove karijere bila sam u prilici da napišem ogroman broj radova, projekata, izveštaja i informativnih brošura za veoma zahtevne poslodavce. Moj posao podrazumevao je, između ostalog, i pismeno, usmeno i konsekutivno prevođenje. Pored toga bih istakla praktično znanje pisanja projekata – zahteva za grantove donatorima različitih profila, na engleskom jeziku.
Nezavisno od ovog posla, imam i veliko iskustvo u prevođenju različitih materijala za pojedince, obrazovne ustanove i preduzeća, uključujući i stručne radove iz različitih oblasti, poslovnu dokumentaciju, analize, prezentacije, reklamne materijale, itd. Imajte u vidu da su suštinske odlike kvalitetnog prevoda ne samo istinsko poznavanje jezika sa kog se prevodi već i odlično poznavanje sopstvenog jezika, kao i elokventnost.
Pored prevoda sa i na engleski jezik, nudim i usluge pisanja poslovne korespondencije, imejlova, prijava za posao, informativnih brošura, analiza, projekata, i drugih tekstova na engleskom jeziku, kao i davanje časova, uživo i putem skajpa.
Cena prevodilačke stranice je 600 dinara, popust za veću količinu posla, ostale cene su pitanje dogovora zavisno od prirode posla. Radovi se šalju imejlom, ali moguće je i lično preuzimanje. Način plaćanja Post-netom, na račun ili prilikom ličnog preuzimanja u slučaju većeg rada, mogućnost dogovora.
Za sva pitanja, molim Vas javite mi se na imejl adresu: iprevodi220@gmail.com
tel. 0677 044 570

600 RSD

Galerija

Honorarac

Odabrane vesti

Baza znanja