Francuski, engleski, španski, latinski ONLINE

Kategorija: Privatni časovi / Strani jezici ID Oglasa: 135066
- Privatni časovi onlajn
- Francuski, engleski, španski, latinski i srpski jezik
- Za osnovce, srednjoškolce, studente i odrasle
- Pripreme za prijemni, polaganje ispita, rad u inostranstvu, intervjue
- Časovi konverzacije, klasični privatni časovi, učenje iz hobija...
- Komunikativna metoda
- Broj telefona: 0628657935
-Broj za viber i whatsapp: +84902617591
- Uspeh zagarantovan :D

NAČIN RADA: Individualni pristup svakom učeniku u zavisnosti od načina komunikacije, učenja i usvajanja stranog jezika. Kod učenika koji nadograđuju nivo jezika ustanovim nedostatke i rupe u znanju koje treba popuniti, a zatim intenzivno radimo na njihovom usavršavanju dok nadograđujemo stečeno znanje i vežbamo pravopis i konverzaciju na kojoj je akcenat.

Master filolog romanista. Devetogodišnje iskustvo u držanju tradicionalnih i onlajn časova francuskog, latinskog, španskog, engleskog i srpskog jezika osnovcima, srednjoškolcima, studentima i odraslima. Pripreme za polaganje ispita, za studiranje i rad u inostranstvu, časovi konverzacije. Višegodišnje iskustvo na poziciji profesor francuskog i engleskog jezika u osnovnoj i srednjoj školi, prevodilac, volonter tutor i volonter mentor u nevladinim organizacijama NSHC, Žil Vern, Veseli voz. Prevođenje sa francuskog, engleskog i španskog na srpski i obrnuto. Timski rad, organizacione veštine, višegodišnje iskustvo na pozicijama tim lider i koordinator volontera. Pisanje projekata, vođenje projekata, koordinisanje projektnim timom.

KVALIFIKACIJE: master diploma, prosečna ocena tokom studiranja - 9.4,
DELF i TEFL sertifikati, šestomesečni studijski boravak u Temišvaru, šestomesecni boravak u Francuskoj tokom master studija, dvogodišnji boravak u Vijetnamu

1000 RSD

Galerija

Honorarac

Odabrane vesti

Baza znanja