Casovi engleskog: odrasli - Online / Novi Sad

Kategorija: Privatni časovi / Strani jezici ID Oglasa: 141089
Profesorka engleskog jezika, sa 25-godisnjim iskustvom u poducavanju veoma sirokog spektra polaznika (programeri, inzenjeri, menadzeri, doktori, ekonomisti..), daje casove engleskog jezika odraslim osobama.

Individualni casovi dostupni uzivo ili online preko aplikacija: Skype, Zoom, Viber, WhatsApp.

Pocetni i napredni nivoi, opsti i poslovni engleski, gramatika, konverzacija, priprema za poslovni interview.

Bez obzira koji su vasi motivi za usavrsavanje engleskog jezika, kroz nas zajednicki rad i trud, veoma brzo cete i sami primetiti vas veliki napredak, u poredjenju sa znanjem sa kojim ste dosli prvog casa. Takodje, uvidecete da novosteceno znanje mozete odmah prakticno koristiti u vasem realnom zivotu.

Kvalitetno znanje je izvor istinitog, a ne prividnog samopuzdanja. Oseticete tu razliku kada pocnete sasvim spontano, prirodno, gramaticki pismeno i bez poteskoca da izrazavate svoje misli na engleskom jeziku..Kada postanete ravnopravan sagovornik i ucesnik u svim vidovima komunikacije sa gramaticki pismenim sagovornicima na engleskom jeziku.

Poslovno ili privatno.

Od sada, i u svim godinama koje su ispred vas, engleski jezik ce biti kvalitet koji vam (zajedno sa mnogim drugim znanjima i vestinama), otvara mnoga vrata. Vrata koja bi, (bez fluentnog znanja engleskog jezika!), za vas bila zatvorena.

Poslovno ili privatno.

Kvalitetno znanje engleskog jezika pomoci ce vam da iskoristite sanse, koje bi inace, za vas bile nedostupne i neiskoriscene.

Detaljne informacije o metodu rada mozete dobiti na broj:

Tel: 064 528 67 57

1200 RSD

Galerija

Honorarac

Odabrane vesti

Baza znanja