IZRADA/UREDNIŠTVO SAJTOVA I DRUŠTVENE MREŽE

Kategorija: Programiranje / Izrada sajtova ID Oglasa: 151453
OLOVKA PIŠE PORTAL osmisli tekst i sliku za vaš internet marketing, a s obzirom na dugogodišnje iskustvo u web novinarstvu i interesovanje za dokumentarni film i fotografiju, može da obezbedi vest sa terena, osmisli prezentacioni material i prateće multimedijalne sadržaje za potrebe vašeg preduzeća. Možemo se pohvaliti saradnjom na dokumentarnoj seriji “Istorija plovidbe i brodogradnje u Srbiji”. U pitanju je dokument o razvoju srpskog brodarstva i brodogradnje. Osim toga, OLOVKA je pomogla realizaciju kratkog filma Parobrod koji je dobio prvu nagradu na festivalu Cortocinema u Rimu.

OLOVKA ima iskustva u prevođenju sa engleskog i italijanskog jezika, zatim misli da treba maksimalno iskoristiti društvene mreže. Društvene mreže su danas važan deo marketinga i prilika da uđete u svaku kuću. Mnogi će na mrežama napraviti grešku i površno se posvetiti sadržaju, umesto da se pozabave kvalitetom.

Putem interneta, OLOVKA može da predstavi vaše preduzeće koje se bavi mašinskom, građevinskom, arhitektonskom ili elektrotehničkom strukom. Osim ovih usko stručnih tema, OLOVKA se odlično snalazi u oblasti sporta i rekreacije, ishrana, turizam i kultura.

Web development je sastavni deo naše ponude, a uz pomoć HTML-a, CSS-a i Java Scripta za iterativne strane, ustvari bilo za malu privredu ili velika preduzeća. U interesu klijenata je da se oslone na SEO optimizaciju što znači da morate voditi računa o kvalitetu teksta, zatim treba redovno ažurirati sadržaj sajta i društvenih mreža što će obezbediti veću posećenost i prodaju. OLOVKA PIŠE PORTAL može da odgovori na sve vaše komercijalne zahteve jer je kreativna, snalažljiva i ubedljiva.

Ukoliko želite da izradite marketinšku i social media strategiju za vaš brend ili uslugu, osmislite sadržaj za web portal i društvene mreže, odličan community management, oglašavanje na društvenim mrežama, pisanje PR tekstova i komunikacija sa medijima, E-mail marketing, izrada štampanih materijala (od A do Š: oglasi, flajeri, katalozi, logo, packaging i POS/POP material), event management i obavezan mesečni izveštaj o učinku, tada pozovite:

Aleksandra, m.tel. 063 75 66 106

Dogovor

Galerija

Honorarac

Odabrane vesti

Baza znanja