Kurs Java programiranja

Kategorija: Programiranje / Ostale usluge ID Oglasa: 152336
Master inženjer računarstva, preduzetnik s višegodišnjim iskustvom u predavanju i implementaciji softverskih rešenja organizuje kurs Java programiranja.

Upoznajte se s jednim od najpopularnijih programskih jezika danas i započnite svoje prve IT korake u jeziku prilagodljivom skoro svim računarskim i mobilnim platformama.

Na ovom kursu naučićete logiku Java programskog jezika kroz praktične primere koje ćemo rešavati. Svaka nedoumica rešavaće se kako na času tako i slanjem pitanja kada postoje teškoće u rešavanju domaćeg zadatka.

Gradivo obuhvata savladavanje sledećih elemenata: definisanje podataka, if else, for, nizovi, matrice, objektan pristup ( klase, interfejsi.. ), kolekcije podataka, programske niti, praktična aplikacija s ažuriranjem podataka u fajlovima..

Kurs traje 15 dvočasa po 90min i košta 250e u dinarskoj protivrednosti na dan uplate. Organizuje se preko skype i remote desktopa, 1 na 1. Prednost u odnosu na većinu ostalih kurseva je to što sam tu samo za vas u toku održavanja obuke dok se na ostalim kursevima ide na što veći broj i brzo se prelazi gradivo bez vremena da se objasni pojedincu kad negde zapne. Dakle idemo na to da sve bude pojašnjeno. Sledeći nivo obuke dogovaramo kad pređemo početni nivo i određujemo tempo koji vama odgovara. Idemo do pozicije juniora koji se može prijaviti za posao.
Programiranje može naučiti svako kad se potrudi.

Za sva pitanja kontaktirajte me na: 064 505 8434
Aleksandar

250 EUR

Galerija

Honorarac

Odabrane vesti

Baza znanja