Prevod i pisanje tekstova na engleskom jeziku

Kategorija: Prevođenje / Engleski ID Oglasa: 156919
15 godina radnog iskustva u Ujedinjenim nacijama kao i u drugim međunarodnim organizacijama moja su garancija visokog nivoa poznavanja jezika. Moj posao za to vreme podrazumevao je, između ostalog, i pismeno, usmeno i konsekutivno prevođenje. Tokom karijere bila sam u prilici da napišem ogroman broj radova, projekata, izveštaja i informativnih brošura za veoma zahtevne poslodavce. Naročito bih istakla praktično znanje pisanja projekata – zahteva za grantove donatorima različitih profila, na engleskom jeziku.
Nezavisno od ovog posla, imam i veliko iskustvo u prevođenju različitih materijala za pojedince, obrazovne ustanove i firme, uključujući i stručne radove iz različitih oblasti, poslovnu dokumentaciju, analize, prezentacije, reklamne materijale, itd. Imajte u vidu da su suštinske odlike kvalitetnog prevoda ne samo istinsko poznavanje jezika sa kog se prevodi već i odlično poznavanje sopstvenog jezika, kao i elokventnost.
Pored prevoda sa i na engleski jezik, nudim i usluge pisanja poslovne korespondencije, imejlova, prijava za posao, informativnih brošura, analiza, projekata, i drugih tekstova na engleskom jeziku.
Cena prevodilačke stranice je 600 dinara, popust za veću količinu posla, ostale cene su pitanje dogovora zavisno od prirode posla. Radovi se šalju imejlom. Način plaćanja je uplatom na račun, mogućnost dogovora.
Za sva pitanja, molim Vas javite mi se na imejl adresu: ristic_aleksandra@yahoo.com
tel. 0677 044 570 (samo pre podne do 13:30).

600 RSD

Galerija

Honorarac

Odabrane vesti

Baza znanja