Sudski tumač za engleski jezik

Kategorija: Prevođenje / Engleski ID Oglasa: 159015
Stalni sudski prevodilac za engleski jezik. Radim prevode dokumenata, ugovora i svih ostalih vrsta tekstova iz raznih oblasti sa engleskog na srpski i sa srpskog na engleski jezik sa OVEROM. Overeni prevod vam dostaljam u dva primerka odštampan. Po vašoj želji, dokumenta mogu da vam pošaljem kurirskom poštom na kućnu adresu uz plaćanje pouzećem.
Magistar sam engleskog jezika i književnosti, Univerzitet u Novom Sadu i profesionalni prevodilac sa 28 godina radnog iskustva u Naftnoj industriji Srbije i Udruženju naučnih i stručnih prevodilaca Vojvodine. U Naftnoj industriji Srbije sam, radeći kao prevodilac, predavač, PR menadžer i glavni i odgovorni urednik kompanijskog časopisa Naftagas promet, stekla iskustvo iz spoljne trgovine, odnosa s javnošću (PR), novinarstva, marketinga, tehnike, pregovaranja, držanja prezentacija, isl.
Radim sve vrste prevoda sa engleskog na srpski i sa srpskog na engleski. Specijalizovana za sudske i pravne prevode, naftnu industriju, tehniku, komercijalu (ugovori, poslovna dokumentacija, biznis planovi, itd. ), SAP, IT, standarde, ekologiju, transport, medicinu, opšte teme.

Cena jedne prevodilačke strane je 1000 dinara – 1800 karaktera sa razmacima. Za veće tekstove cena po strani je 800 din.
Član sam najveće internacionalne platforme za prevodilačke usluge ProZ. com http: //www. proz. com/translator/988657

800 RSD

Galerija

Honorarac

Odabrane vesti

Baza znanja