ONLINE I FACE2FACE ČASOVI ENGLESKOG JEZIKA

Kategorija: Privatni časovi / Strani jezici ID Oglasa: 159581
Nakon odrastanja u bilingualnom okruženju, Filološke gimnazije i Filološkog fakulteta, muzičkog obrazovanja, sada, nakon više od 25 godina iskustava, zaključujem da je s godinama je ljubav između mene i jezika, filologije, književnosti i metodilogije rasla, uvećavala se svakim mojim deljenjem stečenog znanja, svakim trenutkom koji sam provela u jezičkom okruženju. Jednostavno, volim sve što se tiče jezika i imam neprekidnu, neutoljivu glad za saznanjima svih vrsta kada je o jeziku reč . O kulturi koja nije propratni segment naših života nego civilizacijska esencija, o razvoju kritičkog mišljenja i komunikacijiskom značaju ukoliko budete želeli da svoju budućnost ili budućnost Vaše dece utemeljite na esencijalnim i trajno zdravim osnovama nudim još jedno ili dva mesta za individualnu nastavu engleskog jezika.
Iz razloga što:
• Sam tokom dugih godina rada u osnovnim i srednjim školama po kurikulumu Ministarstva obrazovanja stekla uvid u prednosti i manjkavosti našeg obrazovnog sistema i mogućnostima boljeg prilagođavanja standardima CEFR;
• Se pored prevođenja dugi niz godina uspešno bavim pripremom odraslih kandidata za različite sertifikate FCE, IELTS, ESOL...
• Se kao dugogodišnji član svetskog udruženja ELTA i CELT-Athens, kontinuirano usavršavam, razmenjujem iskustva sa kolegama iz celog sveta i razvijam zdrav, kritički osvrt na obrazovanje kao proces globalno u celosti, prateći najnovija istraživanja i saznanja vrhunskih svetskih metodičara, lingvista i filologa-anglista, čija su nam saradnja i bezrezervna podrška tokom prelaska u Online Zoom i Google učionicu proteklih meseci rad učinili toplijim i smislenim.
• Sam danas zadovoljna svojim, i bivšim i sadašnjim učenicima, našim uspesima i toplom, lepom i nadasve nadahnutom komunikacijom bez obzira na temu.
• Posedujem ogromnu bazu literature koja ima tendenciju neprekidnog rasta;
• Se pored definisanja ciljeva i potreba svakog pojedinca, trudim da izbor literature i planiranje časova prilagodim individualnim interesovanjima i sklonostima svakog pojedinca kako bi čas protekao u zanimljivoj, kreativnoj i pozitivnoj atmosferi. Definisani ciljevi realizuju se na osnovu kratkoročnih i dugoročnih planova nastave, koje u hodu prilagođavam potrebama, uz obaveznu periodičnu povratnu informaciju o postignutim ciljevima, ali i mogućnostima za brže i bolje unapređenje rezultata.

Za sve dodatne informacije kontakt telefon: + 064 288 3157

1000 RSD

Galerija

Honorarac

Odabrane vesti

Baza znanja