Online casovi engleskog jezika za ZAPOSLENE

1500
 RSD

Profesorka engleskog jezika, sa visedecenijskim iskustvom u poducavanju veoma sirokog spektra polaznika (programeri, inzenjeri, menadzeri, doktori, ekonomisti..), daje casove engleskog jezika odraslim osobama.

Individualni casovi dostupni online preko aplikacija: Skype, Zoom, Viber

Pocetni i napredni nivoi, opsti i poslovni engleski, gramatika, konverzacija, priprema za poslovni interview.

Bez obzira koji su vasi motivi za usavrsavanje engleskog jezika, veoma brzo cete i sami primetiti vas veliki napredak, u poredjenju sa znanjem sa kojim ste dosli prvog casa. Takodje, uvidecete da novosteceno znanje mozete odmah prakticno koristiti u vasim realnim, konkretnim zivotnim situacijama.

Eventualno pasivno razumevanje engleskog jezika pretvoricete u kvalitetno, aktivno znanje. Oseticete tu razliku kada pocnete sasvim spontano, prirodno, gramaticki pismeno i bez poteskoca da izrazavate svoje misli na engleskom jeziku, sto ce vam omoguciti da aktivnije, lakse i kvalitetnije ucestvujete u svim vidovima komunikacije na engleskom jeziku.

Vi mozete biti zaista dobar strucnjak u svojoj profesiji. Ali, ako na poslu morate svoju strucnost izrazavati i na engleskom jeziku, fluentnost je bitan uslov za vase uspesno obavljanje radnih zadataka na vec postojecoj poziciji, kao i za dalje profesionalno usavrsavanje i napredak u karijeri. Da li vam trenutni nivo znanja engleskog jezika olaksava ili otezava vas profesionalni zivot?

A, mozda zelite da promenite trenutni posao, ( ili ste u fazi aktivnog trazenja posla), a glavna prepreka za dobijanje boljeg i pozeljnijeg posla je bas vase nedovoljno znanje engleskog jezika?

Ako niste zadovoljni svojim trenutnim znanjem engleskog jezika, i ako zelite da poradite na njegovom usavrsavanju ili da pasivno pretvorite u aktivno znanje engleskog jezika, detaljne informacije o metodu rada mozete dobiti pozivom na

Tel: +38164 528 67 57

Cas traje 60 minuta.

Ocene honorarca

Honorarac nema recenzija!
Član od: 
21. avgust 2015.
25.03.2024
Korisnik nije podesio lokaciju.
Ocena
Honorarac još uvek nije ocenjen

Sva prava zadržana 2014-2024 HONORARCI D.O.O.