CASIO CT-S300

Kategorija: Muzika / Ostale usluge ID Oglasa: 160857
Ultrakompaktni model CT-S300 omogućava Vam da svirate muziku gde god i kada god želite. Samo stavite 6 AA baterija, uhvatite ugrađenu ručku i ponesite svoju inspiraciju. *Uključuje napajanje i držač.

Istražite 400 tonova odličnog kvaliteta zvuka i 77 propratnih ritmova sa 61 touch response dirkom (odgovor na dodir), kao i sa pitch bend točkićem kao i 10 vrsta eha za dodatnu ekspresiju.

Model CT-S300 je lak i zabavan za sviranje zahvaljujući svom LCD displeju i intuitivnim kontrolama kao što je "My Setup" dugme, koje brzo pronalazi Vaše omiljene zvukove i podešavanja.

Dance Music režim Vam omogućava da lako stvarate i remiksujete EDM numere. Odaberite stil i koristite dirke da biste aktivirali bas lupove, bas linije, delove sintisajzera, efekte, prelaze i još mnogo toga.

Koristite ugrađene zvučnike za deljenje sa prijateljima ili priključite slušalice za tihu reprodukciju u bilo kom trenutku. 1/8 " audio unos vam omogućava da svirate zajedno sa muzikom sa svog omiljenog uređaja.

Povežite se na besplatnu Chordana Play iOS/Android aplikaciju i odvedite Vašu muziku još dalje, učeći kako da svirate Vaše omiljene pesme sa preuzetih MIDI fajlova. Zahvaljujući prilagodljivom USB portu lako se povezuje na bilo koji Mac/PC/iOS/Android uređaj bez neophodnih drajvera.

150 EUR

Galerija

Honorarac

Odabrane vesti

Baza znanja