Dresura i Cuvanje Pasa ,nasih najodanijih pri

Kategorija: Kućni ljubimci / Dresura ID Oglasa: 177914
Dresura i Cuvanje pasa svih rasa ,

***Ukoliko imate vise vremena zbog trenutne epidemiološke situacije , sada je najbolje vreme da poradite na relaciji izmedju vas i vaseg psa.
***(SAVET)***Za sve vlasnike pasa jedan savet , poradite na separacijonoj anksioznosti sad! ! ! edukujte se i uradite to i SAMI ako morate (separaciona anksioznost -> negativna reakcija psa kada se odvojite od njega(otici na posao , u prodavnicu ili slicno)) i pas u tom slucaju reaguje negativno(cviljenje , lajanje itd), psi su se do sad adaptirali da ste uvek pored njih , i kad izadjemo iz trenutne epidemioloske situacije za njih ce to pretstaviti novu naglu promenu koju nece razumeti i to odvajanje moze izazvati kod svih pasa razlicite negativne reakcije -> od cviljenja do unistavanja kauca. Zapamtite i u situaciji kad je nas najbolji prijatelj uradio nesto pogresno ,

TO NIJE LOŠ PAS , TO JE PAS KOME JE LOŠE.

Nasi najbolji prijatelji zaista zasluzuju da budu srecni! ali ako je stresna situacija u kuci ili stanu niko nije srecan , ni psi ni ljudi.

Nazalost , koliko god se medjusobno volimo , govorimo razlicitim jezicima.

Ako vas ljubimac radi nesto sto vam ne odgovara i podize stres i vama i sebi pozovite.

Bihejvoralna modifikacija -> dolazim na vasu adresu jer nema poente da se pas dresira u stranom okruzenju i kad se vrati na staro mesto da se isti problemi opet jave . odnosi se na sve lose navike (lajanje , rezanje , agresivnost , anksioznost , strah , hiperaktivnost itd)

Mnogo je bolje da pokazem vlasnicima kako da se ponasaju da bi ih njihov pas jasnije razumeo i da dam vlasnicima jasan nacin da prekinu nepozeljna ponasanja psa da bi eventualno sami mogli da resavaju probleme a ne da budu zavisni na tudje resavanje problema.

Nikada ne koristim negativan vid dresure.

Takodje cuvam pse sa dresurom u kucnom ambijentu (uglavnom kod problema straha i anksioznosti ali mogu i da pricuvam pse ako imam vremena)

Visegodisnje iskustvo

Cujemo se

dvocas na vasoj adresi (mada toplo preporucujem da bar prvi put bude 4 sati)
cetiri sati na vasoj adresi
cuvanje pasa sa posebnim vidom dresure za strah i anksioznost
cuvanje sa vasom hranom(sa dve setnje)
-u slucaju da ste predaleko od moje adrese prevoz je vasa obaveza
-nosim svoju opremu u zavisnosti od psa , ako zelite tu istu ili slicnu opremu mozemo zajedno pogledati kako da je nadjemo direktno da se kupi (istom cenom kojom bih je ja platio)

Najbrze odgovaram na kp poruke i sms poruke , takodje na pozive ali na viberu mi treba malo vremena da odgovorim.

Dogovor

Galerija

Honorarac

Odabrane vesti

Baza znanja