SEO content writing

Kategorija: Dizajn i kreativa / Kreiranje sadržaja ID Oglasa: 187019
NE OTVARAJ...

Ako si na ovoj strani, onda sam uspela u misiji da ti privučem pažnju i to najkraćom mogućom rečenicom. To, između ostalog, i jeste poenta content writinga - pisati o određenoj oblasti, na način koji će drugima biti primamljiv i toliko zanimljiv dok ne dođu do poslednje rečenice.

Spomenuh da pružam usluge SEO content writinga, što znači da pored toga što kreiram sadržaj potkrepljen relevantnim i interesantnim informacijama o nekoj temi, taj tekst optimizujem ključnim rečima da bi bio vidljiviji na Guglu - što je sva poenta pisanja tekstova na sajtu.

Džaba vam lepo osmišljen sadržaj, ako on nije dopunjen frazama i ako ga publika ne može videti.

Stoga, ako želiš da tvoji blogovi budu viđeniji i bolje rangirani na pretraživačima, možeš mi pisati na mejl: hristinaj95@gmail.com. Vrlo rado ću ti odgovoriti bez obzira kojom nišom se baviš, jer mi je pisanje o raznim temama velika strast. Kreirala sam sadržaj iz najraznoraznijih oblasti, počev od kozmetike i lepote, preko aparata za filtriranje vode i drugih kućnih uređaja, do kugličnih ležajeva. Dakle, svega je bilo. :)

Ukoliko smatraš da zajedno možemo pomoći tvom poslovanju da napreduje, slobodno mi piši ovde ili na mejl. Na raspolaganju sam ti za sve dodatne informacije. :)

Dogovor

Galerija

Honorarac

Odabrane vesti

Baza znanja