Izrada WEB sajtova, održavanje i SEO

Kategorija: Programiranje / Izrada sajtova ID Oglasa: 188272
Profesionalan izrada WEB sajtova svih tipova, od dinamičkih do statičkih. Održavanje i SEO optimizacija kao i saveti za poboljšanje postojećih internet prezenzacija.

Neverovatno, ali je istinito da i dalje postoji veliki broj malih preduzeća čiji vlasnici veruju da njihov posao ne može da ima koristi od web sajta i da im web sajt predstavlja samo nepotreban trošak. Možda iz razloga što sami ne koriste kompjuter, misle da i njihovi potencijalni kupci takođe ne koriste isti.
To su sve zablude. Danas jednostavno svi koriste neki uređaj za komunikaciju i potrebno je imati sajt koji je pristupačan na svim platformama i obaveyno bar jednu drušvenu mrežu povezanu, nebitno koju.

Postoje nekoliko razloga zašto je korisno da imate sajt:

- Kredibilitet
- Ušteda novca
- Pristupačnost klijentima
- Marketing
- Štedi Vaše vreme
- Pristup većem tržištu

Bez obzira da li prodajete proizvode ili pružate usluge, Vaš sajt će omogućiti alternativnu lokaciju za prodaju i pružanje informacija o Vašem poslu. Zašto se vezati samo za jednu lokaciju kad je web sajt odlično mesto za promociju i prodaju na širem tržištu. Ukoliko u vašoj oblasti ima konkurencije, da li želite da Vas konkurencija pretekne?

Reference:
- https://klinikabulevar.rs/
- https://kvadrat.co.rs/
- https://fcsinisamihajlovic.com/
- https://industria.rs/
- https://theanchor.io/
- https://meditech.rs/
- https://agelessa.com/
- https://izimo.rs/
- http://mobtrend.rs/
- https://www.mikonik.rs/
- https://rodacomm.rs/
- http://kod.ftn.uns.ac.rs/

Dogovor

Galerija

Honorarac

Odabrane vesti

Baza znanja