3D projektovanje I 3D modelovanje

Kategorija: Inženjerske usluge / 3D modelovanje ID Oglasa: 188316
3D projektovanje I modelovanje

Pružamo usluge 3D modelovanja I 3D projektovanja mašinskih delova i sklopova, kao i modelovanje ostalih delova prema zahtevu klijenta.

Višegodišnje iskustvo u projektovanju I kreiranju računarskih 3D I 2D modela na softwerima najnovije generacije Inventor professional 2022 I AutoCAD 2022.

Usluge koje pružamo:

3D modelovanje – Na osnovu dokumetacije, radioničkih crteža, skica ili eventualnim premeravanjem I precrtavanjem postojećeg proizvoda, vršimo kreiranje računarskog 3D modela.

3D projektovanje – Razvoj, projektovanje I kreiranje 3D modela prema vašoj ideji. Dovoljno je da detaljno objasnite kako želite da Vaš proizvod izgleda I koja je njegova uloga, a mi ćemo se potruditi da vašu ideju pretvorimo u računarski 3D model.

Proračuni – Vršimo proračune Vaših delova, aktuatora, senzora, materijala, spojeva, zupčanika, ležajeva I ostalih mašinskih elemenata I sklopova kako bi vaš proizvod maksimalno optimizovali. Pomoću softwera vršimo analize delova na statička opterećenja u realnim uslovima radi povećanja sigurnosti ili smanjenja troškova izrade.

Tehnička dokumetacija – Izrada tehničke dokumetacije prema 3D modelu. Izrada radioničkih I sklopnih crteža.

Render – Na osnovu uradjenog 3D modela i odgovrajuće pripreme vršimo renderovanje modela.

Prototip – Na osnovu dobro pripremljenog 3D modela, vršimo izradu funkcionalnih prototipova i maketa koji, pored rendera i kompjuterskog 3D modela, najrealnije prikazuju Vaš proizvod. Izradom adekvatnog prototipa u samnjenim dimenzijama, modifikovanim materijalima, možete uočiti sve nedotatke na Vašem proizvodu, zatim modifikovati proizvod i otkoniti nedostatke i tako uštedeti puno vremena i novca pre izrade krajnjeg proizvoda.

Oblasti u kojima radimo:
- Mašine i aparati opšte namene
- Mašinski elementi i sklopovi
- Konstrukcije i oklopi
- Nameštaj i proizvodi od drveta
- Razni elementi i delovi
- Industrija

Pošaljite upit i u najkraćem vremenskom roku dobićete odgovor.

Kontakt:
Marko Jurošević
+381600530994 (viber, whatsapp)
Email: markojurosevic994@gmail.com

Dogovor

Galerija

Honorarac

Odabrane vesti

Baza znanja