Izrada stakla za naočare, multifokalne Šid

Kategorija: Razno / Medicinske usluge ID Oglasa: 189319
Sočiva se razlikuju po materijalima i mogućnostima tretmana. Okviri dolaze u sve više varijanti.

Na sreću, postoje smernice koje će vam pomoći da izaberete najbolji par naočara za sebe, kao i brendovi za koje mnogi smatraju da nude visokokvalitetne i atraktivne naočare.

Lekari takođe razmišljaju o tome kako da preporuče dobre naočare. Saznajte više o određenim funkcijama koje bi trebalo da zadržite kao svoj glavni prioritet u 2022.

Koje vrste sočiva/stakala su dostupne?

Kada sastavljate savršen par naočara za sebe, važno je razmotriti koju vrstu sočiva želite.

Veliki naglasak je stavljen na okvire, zbog njihove udobnosti i estetskih efekata, ali stakla/sočiva su jednako važna. Sočiva imaju ogroman uticaj na vašu jasnoću vida i bezbednost naočara. Oni takođe doprinose ukupnom izgledu naočara.

Postoje različite vrste materijala koje treba uzeti u obzir 2022. kada birate najbolja sočiva za vaš novi set naočara. Vrste materijala za sočiva za naočare uključuju:

Iako pruža odličnu optiku i dostupno je po niskoj ceni, obično staklo se više ne koristi često zbog svoje težine i lomljivosti.

HMC-Plastika je popularna opcija sočiva jer je lagana i jeftina, a istovremeno pruža odličnu optiku.

Ova opcija je lagana (čak i lakša od plastike visokog indeksa), jeftina i veoma izdržljiva.

Plastika visokog indeksa. Tanja od tradicionalnih plastičnih sočiva, ova sočiva su idealna za ljude koji traže tanke lagane naočare koje i dalje pružaju odličnu optiku.

-- Šaljemo poštom za Šid.
-- tel. 064 19 15 847

7200 RSD

Galerija

Honorarac

Odabrane vesti

Baza znanja