PRIČAJTE ENGLESKI TAČNO I TEČNO!

Kategorija: Privatni časovi / Strani jezici ID Oglasa: 189597
⭐ Diplomirani filolog na katedri za engleski jezik, književnost i kulturu na Filološkom fakultetu, Univerziteta u Beogradu.

⭐Iskustvo u radu dugogodišnje i raznovrsno: individualni i grupni časovi, kako deci, tako i odraslima, rad u školama (Drinka Pavlović i Smiley School of Languages) i onlajn školama engleskog EOStudy, English VIP i Online British Academy.

✨Smatram da je jedna od mojih prednosti upravo to što umem da sa lakoćom pojednostavim složene kocepte tako da budu lako razumljivi svakome. Pristup prema učeniku i gradivu prilagođavam iz časa u čas, jer je proces učenja dinamičan i zavisi od mnogo faktora. Motivacija učenika je podjednako važna kao i sam proces učenja, te i na tome stavljam akcenat na časovima. Časovi su zabavni, multimedijalni, visokoproduktivni i potpuno personalizovani.

❗ Sve materijale za učenje obezbeđujem ja (ukoliko ne želite suprotno) i potpuno su besplatni.

⭐ Cena časa: 1200 din. - 55 min.

⭐Moguće je pregovarati o ceni časova ukoliko se organizuju grupni časovi.

⭐Časove držim isključivo online, pristup, časovi, tehnološka oprema i materijali koje koristim su po najvišim standardima na koje možete da naiđete na našem ili stranom tržištu.

⭐ Posebno zadovoljstvo mi pričinjava rad sa učenicima koji žele da konačno progovore engleski. Kako sam i sama bila neko ko se plašio da govori na engleskom, pa i uopšte, volim da inspirišem svojim primerom i pokažem da uz pravo vođstvo i rad ništa nije nemoguće! Na časovima uporedo radimo na tome da se priča i tačno i tečno! :)

⭐ Za sve upite možete me kontaktirati na Viber/WhatsApp: 0631788564
(Zvati isključivo zbog časova, svi koji me kontaktiraju sa ciljem da me uznemiravaju biće prijavljeni policiji)

1200 RSD

Galerija

Honorarac

Odabrane vesti

Baza znanja