ČASOVI NEMAČKOG ZA OSNOVCE - SUPER POVOLJNO!

Kategorija: Privatni časovi / Strani jezici ID Oglasa: 189646
⭐ Diplomirani filolog na katedri za engleski jezik, književnost i kulturu na Filološkom fakultetu, Univerziteta u Beogradu.

⭐Iskustvo u radu dugogodišnje i raznovrsno: individualni i grupni časovi, kako deci, tako i odraslima, rad u školama (Drinka Pavlović i Smiley School of Languages) i onlajn školama engleskog EOStudy, English VIP i Online British Academy.

✨Smatram da je jedna od mojih prednosti upravo to što umem da sa lakoćom pojednostavim složene kocepte tako da budu lako razumljivi svakome. Pristup prema učeniku i gradivu prilagođavam iz časa u čas, jer je proces učenja dinamičan i zavisi od mnogo faktora. Motivacija učenika je podjednako važna kao i sam proces učenja, te i na tome stavljam akcenat na časovima. Časovi su zabavni, multimedijalni, visokoproduktivni i potpuno personalizovani.

❗ Sve materijale za učenje obezbeđujem ja (ukoliko ne želite suprotno) i potpuno su besplatni.

⭐ Cena časa: 900 din. - 55 min.

⭐Moguće je pregovarati o ceni časova ukoliko se organizuju grupni časovi.

❤️ Dodatak za nemački jezik: Na fakultetu mi je drugi jezik bio nemački. Trenutno ga usavršavam i na nivou sam B2, volim ga i rado ga učim. Voljna sam podučavati početne nivoe A1/A2 (osnovna škola) po nižoj ceni da bih i ja u tom radu napredovala u svom znanju nemačkog jezika i dodatno se motivisala.

⭐Časove držim isključivo online, pristup, časovi, tehnološka oprema i materijali koje koristim su po najvišim standardima na koje možete da naiđete na našem ili stranom tržištu.

⭐ U galeriji možete pogledati utiske učenika i izjave roditelja o postignutim rezultatima ⭐

⭐ Za sve upite možete me kontaktirati na Viber/WhatsApp: 0631788564
(Zvati isključivo zbog časova, svi koji me kontaktiraju sa ciljem da me uznemiravaju biće prijavljeni policiji)

900 RSD

Galerija

Honorarac

Odabrane vesti

Baza znanja