Dresura i cuvanje pasa

Kategorija: Kućni ljubimci / Dresura ID Oglasa: 190671
Dresura i Cuvanje pasa svih rasa ,

***Ukoliko imate vise vremena zbog trenutne epidemiološke situacije , sada je najbolje vreme da poradite na relaciji izmedju vas i vaseg psa.
***(SAVET)***Za sve vlasnike pasa jedan savet , poradite na separacijonoj anksioznosti sad! ! ! edukujte se i uradite to i SAMI ako morate (separaciona anksioznost/stress-> negativna reakcija psa kada se odvojite od njega(otici na posao , u prodavnicu ili slicno)) i pas u tom slucaju reaguje negativno(cviljenje , lajanje itd). Psi su se do sad adaptirali da ste uvek pored njih , i kad izadjemo iz trenutne epidemioloske situacije za njih ce to pretstaviti novu naglu promenu koju nece razumeti i to odvajanje moze izazvati kod svih pasa razlicite negativne reakcije -> od cviljenja do unistavanja kauca. Zapamtite i u situaciji kad je nas najbolji prijatelj uradio nesto pogresno ,

TO NIJE LOŠ PAS , TO JE PAS KOME JE LOŠE.

U mom iskustvu ne postoji bolji prijatelj od psa , a tek ako odvojimo bar pola sata svog vremena dnevno da zadovoljimo njihove intelektualne i fizicke potrebe , to oni nama vrate visestruko sa mnogo boljim ponasanjem i ljubavlju.

Nasi najbolji prijatelji zaista zasluzuju da budu srecni! ali ako je stresna situacija u kuci ili stanu niko nije srecan , ni psi ni ljudi.

Nazalost , koliko god se medjusobno volimo , govorimo razlicitim jezicima.

Ako vas ljubimac radi nesto sto vam ne odgovara i podize stres i vama i sebi pozovite.

Bihejvoralna modifikacija -> dolazim na vasu adresu jer nema poente da se pas dresira u stranom okruzenju i kad se vrati na staro mesto da se isti problemi opet jave kroz par dana . odnosi se na sve lose navike (lajanje , rezanje , agresivnost , anksioznost , strah , hiperaktivnost itd)

Mnogo je bolje da pokazem vlasnicima kako da se ponasaju da bi ih njihov pas jasnije razumeo i da dam vlasnicima jasan nacin da prekinu nepozeljna ponasanja psa da bi eventualno sami mogli da resavaju probleme a ne da budu zavisni na tudje resavanje problema.

Nikada ne koristim negativan vid dresure.

Takodje cuvam pse sa dresurom u kucnom ambijentu (uglavnom kod problema straha i anksioznosti ali mogu i da pricuvam pse ako imam vremena)

Visegodisnje iskustvo

Cujemo se

dvocas na vasoj adresi (mada toplo preporucujem da bar prvi put bude 4 sati)
cetiri sati na vasoj adresi (radim sam sa psom , objasnjavam vlasnicima sta pas radi, razume i sta su mu nagoni , a onda iste te stvari vlasnici rade jer nema poente da pas slusa mene a ne vlasnika)
cuvanje pasa sa posebnim vidom dresure za strah i anksioznost
cuvanje sa vasom hranom(sa dve setnje) -> vazi za pse koji su vec imali neki vid dresure sa mnom
-u slucaju da ste predaleko od moje adrese prevoz je vasa obaveza
-nosim svoju opremu u zavisnosti od psa , ako zelite tu istu ili slicnu opremu mozemo zajedno pogledati kako da je nadjemo direktno da se kupi (istom cenom kojom bih je ja platio)

Dogovor

Galerija

Honorarac

Odabrane vesti

Baza znanja