Časovi klavira

Kategorija: Muzika / Privatni časovi ID Oglasa: 190790
For English speakers: I also offer piano lessons in English language.

Dobro došli!

Dajem privatne časove klavira, solfeđa i teorije muzike za apsolutne početnike kao i za učenike sa predznanjem u svim uzrastima.

Ja sam Vera Radisavljević, profesor klavira u osnovnoj muzičkoj školi. Imam 28 godina i živim na par minut hoda od Cvetnog trga i Beogradjanke u centru Beograda. Završila sam master studije za klavir na univerzitetu sa prosečnom ocenom 10. Tokom školovanja zabeležila sam niz značajnih domaćih i inostranih nagrada i priznanja. Usavršavala sam se kod eminentnih pijanista i pedagoga.

Prednosti za vas:

Iskustvo: Bavim se pedagoškim radom više od 5 godina i imam veliko iskustvo, strpljenje i ljubav u radu sa decom. Nastojim da svakom učeniku razvijem ljubav ka muzici, kao i da mu olakšam i pomognem u sviranju klavira, bilo da želite da svirate klasičnu ili popularnu muziku.

Individualni časovi po meri: Profesor klavira koji je uvek tu za učenike. Časovi klavira su struktuirani individualno prema zahtevima učenika. Zajedno sa profesorom klavira možete saznati šta vam je potrebno za kompletnu i uspešnu obuku za sviranje klavira

Profesionalizam: Profesor klavira sa akademskim obrazovanjem i pijanista sa koncertnim iskustvom

Fer uslovi za obe strane: Bez ugovora i obaveza. Ponude i cene za časove klavira su uvek fer i jasne

Ambijent: Radim svoj posao ozbiljno i sa strašću. Naravno, zabava se ne sme zanemariti. Kod mene se uvek možete osećati prijatno i reklaksirano.

1500 RSD

Galerija

Honorarac

Odabrane vesti

Baza znanja