DJ SA PROFESIONALNIM OZVUCENJEM

Kategorija: Muzika / DJ ID Oglasa: 208256
Kao iskusan profesionalni DJ sa preko 10 godina iskustva, želim Vam ponuditi svoje usluge za vaše buduće događaje. S obzirom na to da sam pohađao DJ školu u Novom Sadu i savršeno usavršio svoje veštine, garantujem Vam nezaboravno iskustvo uz muziku koju volite. Prilikom događaja, potpuno se prilagođavam Vašim željama, bilo da preferirate određeni žanr muzike ili želite specifičan redosled pesama. U zavisnosti od lokacije i dužine proslave, cena mojih usluga se može razlikovati, kao i u slučaju kada je potrebno ozvučenje. Iako sam baziran u Novom Sadu, spremno putujem i van granica grada (države), kako bih se pobrinuo da Vaš događaj bude potpuno savršen.Stoga, ako tražite iskusnog i strastvenog DJ-a za vaš naredni događaj, ne oklevajte da me kontaktirate. Radujem se što ću Vaš događaj pretvoriti u nezaboravno iskustvo uz najbolju muziku.

Takođe bih želeo da napomenem da posedujem RCF 935 ozvučenje od 2100W, koje je visokokvalitetno i može se lako prilagoditi veličini prostora i broju gostiju na vašem događaju. Sa ovim ozvučenjem, garantujem kristalno čist zvuk i odličnu atmosferu na vašem događaju.

Pored toga, imam i JBL ozvučenje od 1000W, koje je idealno za manje proslave i intimnije događaje. Ovo ozvučenje pruža kvalitetan zvuk i može se lako prenositi i postavljati u manjim prostorijama, pružajući Vam mogućnost da uživate u dobroj muzici i druženju.

Dogovor

Galerija

Honorarac

Odabrane vesti

Baza znanja