Profesionalni Fotograf - Jovana Birovljev

Kategorija: Foto i video / Fotografisanje ID Oglasa: 63416
• Fotografisanje proizvoda profesionalnom opremom danas je nužno ukoliko želite da svoje proizvode predstavite na sajtu, društvenim mrežama, blogu, katalogu, flajeru… Kvalitetna fotografija će privući pažnju potencijalnih kupaca i dočarati proizvod na najbolji način. Zato je važno da angažujete iskusog fotografa koji će osmisliti scenu tj kadar i izabrati idealan ugao za određeni proizvod.

• Modna fotografija obuhvata fotografisanje odeće, obuće, modnih detalja, šminke, frizure… Ova usluga se radi na terenu, u otvorenom ili zatvorenom prostoru. Fotografije se mogu koristiti na društvenim mrežama, sajtovima, reklamama, magazinima, katalozima. Klijent dobija obrađene fotografije odmah spremne za upotrebu.

• Fotografisanje portreta

• Korporativna fotografija jedan je od načina da svoju kompaniju i zaposlene predstavite sadašnjim i budućim klijentima, partnerima i široj javnosti.

• Fotografije hrane koje izgledaju slasno i ukusno da im se ne može odoleti su fotografije koje svaki restoran treba da ima. Danas, akcenat nije samo na hrani i njenom dekoru, već i na posudama, escajgu, salvetama, krpama i ostalim dodacima koji će se nalaziti na fotografiji. Upravo ti dodaci ,,udahnuće” život fotografijama.

• Postprodukcijska obrada fotografija podrazumeva otklanjanje nedostataka sa proizvoda (otiske, ogrebotine, razna oštećenja) i editovaje boja. Obrada se radi u Adobe Photoshop-u i Lightroom-u. Ovakvo uređivanje fotografija nije neophodno ali daje odlične rezultate.
Ako brend gradite pozivajući se na kvalitet, pre svega morate imati i kvalitetne fotografije.
Rok dostave fotografija je 4 dana.

Brži rok dostave fotografija: +30% na date cene.

Prvi deo plaćanja je avans od 50% dok se drugi deo uplate vrši nakon isporuke materijala.

Popusti za firme koje se odluče za stalnu saradnju.

Fotografisanje je potrebno zakazati 3-4 dana ranije.

Za više informacija možete me kontaktirati na e-mail info@jovanabirovljev.com
Sajt: www.jovanabirovljev.com
Instagram: www.instagram.com/jovana_birovljev/?hl=sr

Dogovor

Galerija

Honorarac

Odabrane vesti

Baza znanja