Čuvanje pasa Čačak

Kategorija: Kućni ljubimci / Čuvanje ljubimaca ID Oglasa: 71830
Odlazite na godišnji odmor, poslovni put ili ste odsutni par dana, a ne znate kome da ostavite Vaše kućne ljubimce? Na pravom ste mestu! Potrudićemo se da Vaš ljubimac uživa u istraživanju novog okruženja i druženju sa ljudima koji obožavaju životinje i koji će se potruditi da ispune svaku potrebu i želju Vašeg ljubimca.
U svakom trenutku možete videti šta Vaš ljubimac radi putem fotografija i video-snimaka (viber, whatsapp).
Nalazimo se u okolini Čačka (15-ak km od Čačka i 25 km od Kraljeva) pa samim tim vršimo i prevoz Vaših ljubimaca ukoliko niste u mogućnosti da ih dovedete (dogovor).
Takođe molimo Vas da ukoliko pas ima tendenciju ka agresivnom ponašanju to naglasite.
Za pse manjih i srednjih veličina koji su navikli na kućne uslove na raspolaganju je soba prilagođena za boravak pasa (slike u galeriji), a za malo veće pse i one koji žive napolju namenjeni su boksevi. Cena je ista za obe kategorije.
Cenovnik :
Dnevni boravak (8h) = 600 din 
1. - 10. dana - 1000 din dnevno (1200)
11. - 20. dana = 800 din dnevno (1000)
21. - 30. dana = 600 din dnevno (800)
* Prva cena je bez hrane ukoliko odlučite da sami donesete svoju, cena u zagradi podrazumeva hranu (granule + konzervirana hrana).
Najbliža veterinarska ambulanta se nalazi na svega 1-2 km ukoliko bude bilo kakve potrebe za istom (ne ulazi u cenu).
Za sve ostale informacije, eventualne izmene, dodatke itd možete nas kontaktirati na broj 065 663 61 61 i 063 691 509, a za više slika posetite galeriju ili našu Facebook stranicu Pansion za pse Čačak, instagram profil pansionzapsecacak, kao i SAJT www.pansionzapsecacak.com .

Dogovor

Galerija

Honorarac

Odabrane vesti

Baza znanja