Čuvanje pasa Čačak

Kategorija: Kućni ljubimci / Čuvanje ljubimaca ID Oglasa: 71830
Odlazite na godišnji odmor, poslovni put ili ste odsutni par dana, a ne znate kome da ostavite Vaše kućne ljubimce? Na pravom ste mestu! Potrudićemo se da Vaš ljubimac uživa u istraživanju novog okruženja i druženju sa ljudima koji obožavaju životinje i koji će se potruditi da ispune svaku potrebu i želju Vašeg ljubimca.
U svakom trenutku možete videti šta Vaš ljubimac radi putem fotografija i video-snimaka (viber, whatsapp).
Nalazimo se u okolini Čačka pa samim tim vršimo i prevoz Vaših ljubimaca ukoliko niste u mogućnosti da ih dovedete (dogovor).
Čuvamo sve rase bez izuzetaka, s tim što mogućnost prevoza važi samo za manje i srednje ka većim psima, dok rase poput dobermana, doge, kane korsa i slično ne spadaju u njih. Ukoliko niste sigurni u koju kategoriju spada Vaš pas, budite slobodni da nas kontaktirate.
Bilo bi poželjno da pre nego što pas dođe imamo uvid u njegovu redovnu vakcinaciju (npr. slika knjižice sa overenim vakcinama) u cilju smanjenja nebezbednih situacija na minimum. Takođe molimo Vas da ukoliko pas ima tendenciju ka agresivnom ponašanju to naglasite.
Za pse manjih i srednjih veličina koji su navikli na kućne uslove na raspolaganju je soba prilagođena za boravak pasa (slike u galeriji), a za malo veće pse i one koji žive napolju namenjeni su boksevi. Cena je ista za obe kategorije.
Cenovnik :
Jedan dan (24h) iznosi 600 dinara ukoliko je hrana Vaša, a 800 dinara ukoliko mi obezbeđujemo hranu (granule + konzervirana hrana). Za preko 10 dana boravka celokupan iznos se umanjuje za 10%.
Dnevni boravak (8h) iznosi 500 dinara sa jednim uračunatim obrokom.
Najbliža veterinarska ambulanta se nalazi na svega 1-2 km ukoliko bude bilo kakve potrebe za istom (ne ulazi u cenu).
Za sve ostale informacije, eventualne izmene, dodatke itd možete nas kontaktirati na broj 065 663 61 61, a za više slika posetite galeriju ili našu Facebook stranicu Pansion za pse Čačak i instagram profil pansionzapsecacak.

Dogovor

Galerija

Honorarac

Odabrane vesti

Baza znanja