* ENGLESKI ZA DECU *

Kategorija: Privatni časovi / Strani jezici ID Oglasa: 75833
Iz skoro dvadesetogodišnjeg iskustva u podučavanju razvila sam sopstveni sistem rada, koji se zasniva na individualnom pristupu i praćenju interesovanja, potreba i mogućnosti dece. Osim da savladaju školsko gradivo, cilj mi je da deca zaista prihvate, zavole i nauče engleski jezik. U kvalitet rada u prijatnoj atmosferi najbolje ćete se uveriti ako dođete na probni čas u našu mini učionicu. :o)

* Časovi se mogu održavati i online (Zoom, Viber, Skype).


* Individualni i poluindividualni časovi: 30, 45, 60 ili 90 min;
* Cena: 700-1500 din. (u zavisnosti od nivoa, trajanja časa, dinamike rada...);
* Termini po dogovoru.


* Grupe *
* 3 - 6 polaznika;
* Grupe se formiraju na osnovu uzrasta i nivoa predznanja;
* Rad je kombinovani: školski + vannastavni program.

* Predškolci (4-6 god.)
Upoznavanje engleskog jezika kroz igru, pesmu i zabavu. Za ovaj uzrast su preporučljivi grupni časovi jer je deci lepše i lakše kada su među vršnjacima. Časovi su dinamični i kreativni, uz dosta audio, video i drugih materijala. Metod usvajanja stranog jezika je sličan usvajanju maternjeg jezika, dakle, spontan.
* 2x40 min/ned; 3200 din/mes.

* Niži osnovnoškolski uzrast (I-IV razred)
Zabavan, ali sistematičan i temeljan način rada koji ne dozvoljava kasnije stvaranje ,,rupa''. Rad je kombinovan - podrška školskom gradivu plus vannastavni program. Grupni časovi su takođe pogodni.
* 2x45 min/ned; 3800 din/mes.

* Stariji osnovci (V-VIII razred)
Metod rada je i dalje kombinovan - podrška školskom gradivu plus vannastavni program. I u ovom uzrastu je grupna nastava interesantnija i veoma efikasna, ali su individualni časovi neretko potrebniji.
* 2x50 min/ned; 4500 din/mes.

* Srednjoškolci - podrška školskom gradivu i/ili vannastavni program.Za sve dodatne informacije slobodno pišite ili pozovite 064/2664-964.

Dipl. filolog s dugogodišnjim iskustvom u podučavanju i saradnik za engleski jezik u jednom beogradskom vrtiću

800 RSD

Galerija

Honorarac

Odabrane vesti

Baza znanja