Časovi srpskog i priprema za prijemni ispit

Časovi srpskog i priprema za prijemni ispit
900dinCena

O privatnoj nastavi srpskog jezika i književnosti: U samom pristupu i radu sa učenicima osnovnih i srednjih škola, vremenom sam razvila specifičan metod koji podrazumeva prilagođenu nastavu svakom učeniku ponaosob. To podrazumeva upoznavanje sa: – prethodnim nivoom stečenog i utvrđenog gradiva učenika – sklonostima učenika ka usvajanju novih znanja iz srpskog jezika i književnosti – iskustvom učenika u prethodnim načinima učenja koja su mogla da dovedu do ometanja u daljem usvajanju gradiva ili reprodukovanju istog – nivoom pasivnog i aktivnog znanja učenika – načinima na koje učenik reaguje pozitivno pri usvajanju novog znanja U odnosu na prethodno navedeno, primenjuje se specifičan pristup za svakog učenika pojedinačno, koji se ogleda u traženju najboljeg načina za usvajanje novih nastavnih jedinica.

Časovi se mogu održavati i putem  video aplikacija, kao i lično u Beogradu. Kraj grada u kome živim je Banovo brdo.

Hvala Vam na vremenu koje ste izdvojili za čitanje prethodnih redova i verujem da vrednujete svoje vreme i novac, a za uzvrat možete dobiti trajno stečeno znanje.

Ukoliko ste zainteresovani da unapredite Vaše znanje ili znanje Vašeg deteta, možete me pozvati  na ovaj broj telefona +381644822345.

Ocene i komentari

Oglas još uvek nije ocenjen

Daj prvu ocenu za “Časovi srpskog i priprema za prijemni ispit”