Mašinsko 3D projektovanje i 3D modelovanje

Dogovor

Mašinsko 3D projektovanje I 3D modelovanje

Pružamo usluge mašinskog 3D projektovanja i 3D modelovanja. Uz pomoć najsavremenijih računarskih alata, kao što su Inventor Professional 2023 i AutoCad 2023, vršimo kreiranje računarskih 3D modela i 2D crteža. Višegodišnje iskustvo u kreiranju CAD modela pomoglo nam je da odgovorimo na specifične zahteve naših klijenata iz oblasti mašinstva.

Usluge koje pružamo:

- 3D projektovanje – Pružamo usluge razvoja i projektovanja proizvoda prema Vašim zahtevima. Detaljnom pripremom, skraćujemo vreme realizacije Vaše ideje uz maksimalnu optimizaciju troškova. Dovoljno je da nam definišete Vaše zahteve, a mi ćemo se potruditi da Vašu ideju pretvorimo u 3D model. Od nekoliko rešenja, u dogovoru sa Vama, izabraćemo najbolje. Odgovarajućim proračunima garantujemo funkcionalnost Vaše ideje.

- 3D modelovanje – Pružamo usluge kreiranja računarskog 3D modela Vaše ideje, na osnovu dokumentacije koju posedujete, radioničkih crteža, skica ili eventualnim premeravanjem i precrtavanjem postojećeg rešenja. Prilikom 3D modelovanja vodimo računa o svim bitnim aspektima kako bismo Vam smanjili troškove krajnjeg proizvoda. Vršimo finalno dizajniranje Vaše ideje kao i kreiranje render slika.

- Tehnička dokumentacija - Pružamo usluge izrade tehničke dokumentacije na osnovu projektovanog i modelovanog 3D modela, kao i na osnovu postojećeg 3D modela Vašeg proizvoda. Crtamo radioničke i sklopne 2D crteže sa svim neophodnim informacijama do najsitnijeg detalja, kako biste brzo i jeftino izradili Vaš proizvod. Odabiramo i predlažemo odgovarajuće metode i tehnologije za izradu delova, pomažemo prilikom odabira radionica i dobavljača materijala.

Oblasti u kojima radimo:

- Mašine i aparati opšte namene
- Mašinski elementi i sklopovi
- Konstrukcije i oklopi
- Nameštaj i proizvodi od drveta
- Razni elementi i delovi

Posaljite upit i u najkracem vremenskom roku dobicete odgovor

NAPOMENA: Ne radimo studentske radove i projekte za fakultet.

Kontakt:

+381611369687
Email: mprojektovanje@gmail. com
WEB-----------masinsko-projektovanje.com

Ocene honorarca

Honorarac nema recenzija!
Član od: 
19. jul 2022.
09.11.2023
Korisnik nije podesio lokaciju.
Ocena
Honorarac još uvek nije ocenjen

Sva prava zadržana 2014-2024 HONORARCI D.O.O.