OPŠTI ENGLESKI, POSLOVNI, PRIPREMA ZA IELTS I ČASOVI ZA UČENIKE

1000
 RSD

Posvećen, profesionalan i savremen pristup u radu sa pojedincima i manjim grupama.

Nakon odrastanja u bilingualnom okruženju, Filološke gimnazije i Filološkog fakulteta, muzičkog obrazovanja, sada, nakon više od 25 godina iskustva, zaključujem da je s godinama ljubav između mene i jezika, filologije, književnosti i metodilogije rasla, uvećavala se svakim mojim deljenjem stečenog znanja, svakim trenutkom koji sam provela u jezičkom okruženju.
Jednostavno, volim sve što se tiče jezika i imam neprekidnu, neutoljivu glad za saznanjima svih vrsta kada je o jeziku reč .
O kulturi koja nije propratni segment naših života nego civilizacijska esencija, o razvoju kritičkog mišljenja i komunikacijiskom značaju ukoliko budete želeli da svoju budućnost ili budućnost Vaše dece utemeljite na esencijalnim i trajno zdravim osnovama nudim još jedno ili dva mesta za individualnu nastavu engleskog jezika.

Iz razloga što:

• Sam tokom gotovo tri decenije rada u osnovnim i srednjim školama po kurikulumu Ministarstva obrazovanja stekla uvid u prednosti i manjkavosti našeg obrazovnog sistema i mogućnostima boljeg prilagođavanja standardima CEFR;

• Se pored prevođenja dugi niz godina uspešno bavim pripremom odraslih kandidata za ispite i dobijanje sertifikata FCE, IELTS, TESOL...

• Se kao dugogodišnji član svetskog udruženja ELTA i CELT-Athens, kontinuirano usavršavam, razmenjujem iskustva sa kolegama iz celog sveta i razvijam zdrav, kritički osvrt na obrazovanje kao proces, prateći najnovija istraživanja i saznanja vrhunskih svetskih metodičara, lingvista i filologa-anglista, čija su nam saradnja i bezrezervna podrška tokom prelaska u Online Zoom i Google učionicu proteklih meseci rad učinili toplijim i smislenim.

• Sam danas zadovoljna svojim, i bivšim i sadašnjim učenicima, našim uspesima i toplom, lepom i nadasve nadahnutom komunikacijom bez obzira na temu.

• Posedujem ogromnu bazu literature koja ima tendenciju neprekidnog rasta;

• Se pored definisanja ciljeva i potreba svakog pojedinca, trudim da izbor literature i planiranje časova prilagodim individualnim interesovanjima i sklonostima svakog pojedinca kako bi čas protekao u zanimljivoj, kreativnoj i pozitivnoj atmosferi. Definisani ciljevi realizuju se na osnovu kratkoročnih i dugoročnih planova nastave, koje u hodu prilagođavam potrebama, uz obaveznu periodičnu povratnu informaciju o postignutim ciljevima, ali i mogućnostima za brže i bolje unapređenje rezultata.

Cene: Osnovci 45 min - 900 din; 60 min 1100 din;
Srednjoškolci: 1300 din 90 min.
Studenti: 1500 din 90 min
Odrasli : 1500-1800 90 min
IELTS i CAMBRIDGE ispiti - dogovor (u ovisnosti od nivoa)
Za sve dodatne informacije kontakt telefon: + 381 64 288 3157

Ocene honorarca

OCENA
5
Vuk Radovanović

Profesorka je uvek i više nego sprema sa čas. Maksimalno posvećena individualnom napretku učenika. Odličan pedagog, puna strpljenja i razumevanja. Tri godine smo sarađivali i uživo i putem online nastave. Sve preporuke

OCENA
5
Jelena Damnjanovic

Vedrana je pre svega jedna izuzetno ljubazna i duhovita osoba, a potom veliki profesionalac. Predano prenosi znanje i puna je razumevanja. Ni na jednom času nisam osećala pritisak ili dosadu. Sve preporuke za divnu Vedranu koja će Vam uvek spremiti neki poseban čaj i uputiti lepu reč. 🙂

Član od: 
3. mart 2019.
20.06.2024
Beograd
Ocena
5

Sva prava zadržana 2014-2024 HONORARCI D.O.O.