Profesor, vrhunski časovi matematike za sve uzraste

1500
 RSD

Profesor matematike i fizike, 53 godine, sa dugim profesorskim stažom i ogromnim iskustvom, dobitnik mnogobrojnih nagrada na mnogim republičkim i saveznim takmičenjima, daje časove matematike i fizike učenicima i studentima svih uzrasta.

Brzo unapređenje nivoa znanja uz stalnu i potpunu posvećenost svakom učeniku ponaosob. Gradeći odnos međusobnog poverenja, stvarajući motivaciju, uključujući i pedagoško-psihološki rad, vrlo brzo se dolazi do podizanja novoa znanja i neophodnog samopouzdanja kod učenika, što dovodi do brzog napredka i sigurnog uspeha.

Profesor organizuje i pripremu za prijemne ispite u gimnazije i srednje škole (maturski ispit), prijemne ispite na sve fakultete, kao i popravne ispite.

Osim kod profesora kući, moguće je i spremanje učenika online, tj. preko interneta, koristeći programe za video komunikaciju (Google meet, Skype, Viber, itd..). Telefon: 069 2221312

Ocene honorarca

OCENA
5
Marko Kovačević

Sjajan profesor. Za relativno kratak vremenski period, uspeo je da moje dete nauči matematiku suštinski, da razume gradivo, poravila je ocenu sa 3 na 5. Sada je sprema za prijemni ispit na FON, i to joj ide odlično. Ona je prezadovoljna pristupom, načinom rada i na kraju, vrhunskim rezultatima.

Član od: 
2. novembar 2015.
17.05.2024
Beograd
Ocena
5

Sva prava zadržana 2014-2024 HONORARCI D.O.O.