Politika privatnosti

POLITIKA PRIVATNOSTI LIČNIH PODATAKA

Honorarci.rs ne objavljuje, niti će ikada objaviti lične podatke svojih korisnika osim osnovnih podataka koje korisnici svojom voljom publikuju prihvatajući pravila korišćenja sajta (npr. ime, prezime, lokaciju, kontakt informacije, i slično).

Honorarci.rs ne ustupa, niti će ikada ustupiti lične podatke svojih korisnika trećim licima osim na pisani zahtev organa gonjenja Republike Srbije, u skladu za Zakonom.

Svi podaci korisnika servisa Honorarci.rs su zaštićeni 128-bitnom AES enkripcijom.

POLITIKA PRIVATNOSTI RAČUNARSKIH PODATAKA

Da bi aktivno učestvovali u analiziranju korisničkih navika i ukupnom poboljšanju sajta, Honorarci.rs koriste Google Analytics, web analitičku uslugu koju pruža Google, Inc. (Google).

Google Analytics koristi tekstualne fajlove (cookies) koji se smeštaju na računar korisnika, a uz pomoć kojih Honorarci.rs imaju uvid u princip korišćenja sajta i načine na koji mu korisnici pristupaju.

Sve informacije koje se na ovaj način prikupljaju o vašem korišćenju sajta Honorarci.rs (uključujući i vašu IP adresu, ali bez vaših ličnih podataka) biće preneti i sačuvani kod Google-a na serverima koji se nalaze na teritoriji SAD-a. Google koristi ove informacije u svrhu analize upotrebe čitavog sajta, kreiranja izveštaja o aktivnostima na sajtu za potrebe Honorarci.rs, kao i za druge usluge u vezi sa aktivnostima na Honorarci.rs i upotrebom interneta.

Google će možda proslediti ove informacije trećim licima, u situacijama u kojima zakon tako nalaže ili kada pomenuta treća lica obrađuju gorepomenute podatke u ime Google-a. Google neće povezati vašu IP adresu sa bilo kojim drugim podacima koje poseduje. Google nikada neće dobiti vaše lične podatke. Možete isključiti upotrebu cookies-a odabirom odgovarajućih podešavanja u vašem web pretraživaču, ali treba napomenuti da na taj način nećete biti u mogućnosti da koristite sajt Honorarci.rs u njegovoj punoj funkcionalnosti. Korišćenjem Honorarci.rs pristajete na obradu svojih podataka preko Google-a, na opisani način i u gorenavedene svrhe.