Kako postaviti oglas?

Oglase mogu da postavljaju samo registrovani korisnici. Svi korisnici imaju pravo na 1 besplatan oglas ukoliko nude uslugu. Oglasi u kojima poslodavci potražuju honorarce se naplaćaju.

Ukoliko se još uvek niste registrovali, to možete učiniti klikom ovde. Tutorijal za registraciju možete pronaći ovde.

Ukoliko ste već registrovani i želite da postavite oglas, prvi korak je da se prijavite na portal. Ukoliko ste već prijavljeni, preskočite prvi korak i kliknite na dugme „Moj profil“. Nakon toga potrebno je da u opciji Moji oglasi kliknete na dugme “Dodaj novi oglas”.

1. Odaberite da li nudite ili tražite uslugu

U prvom koraku poterbno je da se opredelite da li nudite ili tražite uslugu. Svi korisnici mogu besplatno da nude uslugu, dok se potražnja za uslugama naplaćuje.

Procedura postavljanja oglasa je gotovo istovetna u oba slučaja, pa ćemo prikazati za slučaj da se nudi usluga.

2. Odaberite kategoriju i podkategoriju u kojoj će se oglas prikazivati

Sada je potrebno da se opredelite u kojoj kategoriji i podkategoriji želite da se prikazuje vaš oglas. Ovo u svakom trenutku možete promeniti, ali je jako važno dobro odabrati kategoriju. Ukoliko niste sigurni, uvek možete oglasiti uslugu u kategoriji Razno.

3. Unesite naslov, opis, cenu

U ovim poljima je potrebno napisati naslov, odrediti cenu, a zatim uneti i tekst oglasa. Sam tekst oglasa možete urediti uz pomoć ovog tekstualnog editora i time dodatno obogatiti oglas. Naslov oglasa je jedna od stvari koja privlači najviše pažnje poslodavcima na prvi pogled. Napišite zanimljiv naslov na koji će poslodavci želeti da kliknu. U tekstu oglasa je potrebno da opišete uslugu koju nudite i da dočarate poslodavcu zašto ste baš  vi pravi honorarac za taj posao.

Cena može biti odličan način da se istaknete od konkurencije. Uvek je bolje staviti makar i okvirnu cenu, pa kasnije dogovarati detalje sa poslodavcem, nego ne staviti cenu uopšte. Stavite mesto u kome nudite uslugu, iako je možda u pitanju usluga koja se može nuditi i na daljinu. 

4. Dodajte lokaciju i galeriju

Lokacija je obavezan podatak, ali galerija nije. Ipak, oglasi sa galerijom dobijaju višestruko više pregleda. Uz svaki oglas možete dodati do 10 fotografija ili ilustracija. Maksimalna veličina po fajlu je 2mb, a preporučena dimenzija 1130x462px.

Slike nisu obavezne uz postavljanje oglasa. Ipak, mogu napraviti bitnu razliku kod poslodavca. Opredelite se za slike koje jasno i nedvosmisleno prikazuju uslugu koju nudite. Izbegavajte slike koje nemaju veze sa oglasom, prikazuju golotinju ili druge nedozvoljene radnje. 

Pre nego što postavite oglas potrebno je da potvrdite da ste saglasni sa Pravilima i uslovima korišćenja, a zatim da kliknete na dugme “Potvrdi.

Čestitamo vam, upravo ste objavili oglas

Ovo je sada 1 besplatan oglas koji imate i možete ga obnoviti besplatno za 30 dana, ili u bilo kom trenutku ako kupite opciju Dodatni oglas.

Za sve dodatne informacije ili eventualne nejasnoće u vezi postavljanja oglasa možete nam pisati na podrska@honorarci.rs.

Hvala vam na pažnji i srećan rad!

Ostavite odgovor
 1. Postovani.Htela bi postaviti oglas na vas sajt.Registrovana sam od jula 2017 god,dugo se nisam oglasavala.Sada ne znam sto treba da uradim da bi ponovo mogla da se oglasavam.

  • Poštovana,

   Dobro došli nazad! 🙂 Ukoliko ste registrovani, pratite ovo uputstvo i postavite besplatan oglas, u trajanju od 30 dana. Ukoliko želite da povećate njegovu vidljivost, obratite pažnju na naše promocije: https://www.honorarci.rs/cenovnik-promocija

   Tu smo za sva Vaša pitanja i nedoumice, budite slobodni da nam pišete.

   Srdačan pozdrav,
   Honorarci.rs tim